reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
A ja idąc za waszymi pomysłami dałam dzis Szymkowi drewnianą łyżkę, niby fajnie bo bardzo mu się spodobała "nowa super wypaśna zabawka" ale już po 10 minutach gorzko tego pożałowałam...zaczął walić tą łyżką w panele podłogowę. Huk aż miło...a mi uszy więdły :-D

A moj dzis wali taka mala gitara w kuchni po plytkach az baterie wypadly......a w pokoju grzechotka.
Przy okazji m oberwal w nosa....bo on nia tez wymachiwal.sam siebie bil po nogach,raczce i ze dwa razy walnal sie w glowe ale nie plakal....:cool:

ale sie uśmialam - ewelcia, ciągniesz syna po ziemi ;-) :-D modroklejka, zaśliniony telefon :-)
u nas komórka to też jest rewelacja, piloty oczywiście także, a komputer! no po prostu jak zobaczy, jak się dosiądzie, wali łapkami po klawiaturze, że hej... jak ją odsuwam to ryczy ze złości ;-) uwielbia też pampersem się bawić, paczką chusteczek do pupy albo higienicznych - katon z chusteczkami to przebój, wyciąga ile zdąży, potem rwie na maluśkie kawałeczki a połowę usiłuje zjeść... w ogóle jak tylko gdzieś zobaczy zmiętoloną chusteczkę to biegnie do niej, cap i wsuwa - no pyszności po prostu ;-)

wczoraj myslałam ze padne ze smiechu-wiecie czym sie adas bawił przez dobre 20 min??? czapeczka z daszkiem mojego meza! normalnie skumał ze to na głowe i nawet probował ubrac...smiechu było co nie miara

a poza tym wczoraj zrobiłąm mu sesje czapkowa-dostał cyba z 15 czapek od mojej kuzynki po jej synku, i przymierzalismy-czesc za mała, ale duza czesc jest ok...mamy min czapke dynie, miska, taka jak ogon dinozaura-ta niestety za mała...

wkleje na wz jak maz zgra zdjecia

nie mówcie nic o komputerze:-(
Mój laptop ma juz wyrwane 2 przyciski:-D:-D niestety sie ułamały i nei da rady ich założyc:szok: no ale trudno:-(

A który fotelik zwycięzyl w rankingu fotelików??:tak: bo ja nie moge znaleść tej dyskusji o fotelikach.. Chodzi mi o to aby mozna go było tyłem teź wozić..

reklama
Madzik - nie wiem, który "zwycięzył". Dziewczyny mają różne.
My wczoraj zjeździliśmy prawie cały dzień za fotelikami. Byłam napalona na espiro optima - bo własnie można montowac tyłem jest od 0 do 25kg. Ale - w prawie każdym sklepie powiedzieli nam, że tyłem i tak montować można tylko do 9kg, potem jest to już bardzo niebezpieczne. Także jeśli chcesz montowany tyłem i żeby był bezpieczny powyżej 9kg to musisz wydać sporo kasy...

Do góry