reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Saro, masz już tego pełzaka, ciekawa jestem jak Juli na niego zareagowała???, ja wczoraj znów włączyłam go Zosi, dla próby, ale bez zmian znów był płacz i strach, więc pełzaka sprzedam na allegro i kupie coś mniej agresywnego

reklama
Tak,mamy tego pelzaka.Julita jak sie go wlaczy patrzy z obawa,raz zaplakala.A jak sie wylaczy to bawi sie spokojnie.Juz zapowiedzialam mezowi ze jak sie nie przyzwyczai do tej zabawki,to sprzedaje od razu na allegro.I glosno sie toczy po drewnianej podlodze oraz panelach:eek:
Za to ciagle nie mam zabawki na lozeczko i tej malpki FP...moze jutro przyjdzie.

a dziewczyny moze mozecie cos fajnego do kapieli polecic ?? tylko nie baterie bo nie uwazam zeby to bezpieczne w 100% bylo :-) a no i dolaczam sie do prosby(tylko niepamietam kogo) o te golfiki(o ile tak to mozna nazwac) :p

Te golfiki to chyba MM zakupiła, tak się coś wydaje, ale pewna nie jestem.
Ja teraz czekam na nowe zabawki dla Ady, stolik i chodzik i fontannę bo też jeszcze nie przyszła.

Eve fajnz ten pachacy:tak:

Maniulka super slicyniecyek troche drogi.. ale pisalam Ci ye ja swoj kupilam w HM ya jakos 70kr.. moye nie docyztalas:-p

gaolfiki kupilam tey w hm ale wzdaje mi sie ye on jest ya grubz yebz mala latala w nim po domu;-) chzba ye yle yroyumialam:-p

Ynowu mam cos y klawiatura:-( ale nie chce mi sie juy poprawiac wiec tak yostawiam:-D co to sie wciskalo_

MM tak wiem ze pisałaś o H&M tylko ja mam do niego kawał drogi do Alesund sam prom kosztuje nas 300kr i kawał drogi a mąż ciągle pracuje w soboty do 12 i nie opłaca nam się tam jechać bo zaraz sklepy zamykają i żal zachaczyć tylko H&M i wracać ale jak tylko tam się wybiorę to kupię na zmiane ;-)

reklama
Eve fajnz ten pachacy:tak:

Maniulka super slicyniecyek troche drogi.. ale pisalam Ci ye ja swoj kupilam w HM ya jakos 70kr.. moye nie docyztalas:-p

gaolfiki kupilam tey w hm ale wzdaje mi sie ye on jest ya grubz yebz mala latala w nim po domu;-) chzba ye yle yroyumialam:-p

Ynowu mam cos y klawiatura:-( ale nie chce mi sie juy poprawiac wiec tak yostawiam:-D co to sie wciskalo_

Dzięki za opinię w sprawie kierownicy, już zakupiłam na allegro :):)

odnośnie klawiatury, to jak przeskakują literki z Z na Y to trzeba wcisnąć jednocześnie ctrl oraz shift :)

Do góry