reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ewelcia-krzeselko fajne:tak:.Ty myslisz caly dzien nad krzeselkami a ja ju od 3 dni o wozkach MIMO ze mam je kupic na wiosne (ale cos czuje ze kasa z chrzcin czy tam od babci pojdzie w ruch szybciej bo wtedy dluzej sie bede wozkiem "cieszyc" i go uzytkowac jak kupie jesienia niz wiosna nie?:-D).za to foteliki samochodowe ktore sa KONIECZNYM dla nas zakupem,temat juz zamknelam bo bedzie albo coneco zenith albo coneco atos albo espiro optima.Zamiast myslec o fotelikach to ja o wozkach:-DTakze ja to dopiero jestem glupia i na dodatek mnie to bawi!:-D:-D:-D:-p:cool2:

a oto moje wygrane aukcje allegro:
ROZ_80 _ NEXT DLA DZIEWCZYNKI (746600355) - Aukcje internetowe Allegro
ROZ_74 _MARKS&SPENCER OCIEPLANE DLA DZIEWCZYNK (745603330) - Aukcje internetowe Allegro
ROZ_74 _ ST.BERNARDE I EARLY DAYS DLA DZIEWCZYNKI (745601095) - Aukcje internetowe Allegro
i wiecie co to już się robi niebezpieczne, tak się wciągnęłam w to allegro, ze szok, jak juz sie zbliża koniec aukcji to tak mi adrenalina skacze, że hej, muszę na razie przystopować bo naprawdę w jakiś nałóg wpadnę.
Ewelcia krzesełko odjazdowe

M pojechal po krzeselko:-D:-D:-Dmam nadzieje ze Argos jeszcze czynny bo zawsze w czwartki i piatki byl do 21;-)!!!!

U nas to krzeselko kosztuje 100e wiec taniej niz w PL.
Jest jeszcze jedno Fisher Price tylko czarne:eek: tez jest Chicco ale mnie sie nie podoba za bardzo bo w takie grochy!!!
Sa tutaj i za 50e ale jak maly bedzie wiekszy i nabierze masy:-D to sie moga nogi rozejsc!!!!!:-D:-D:-D

ja mam chicco polly magic i jestem zadowolona. pasy to nie wiem. Zu siedzi grzecznie w nim ale jak jej nie zapnę jak zapnę to się wścieka...
a tak z innej beczki, czy któraś z was próbowała jonsona płyn do kąpieli ikrem ten na dobry sen?? ja używam od miesiąca i muszę przyznać, że chyba działa...

sara - ja chyba też zaczne szukać jakiegoś wózeczka, myślę, że Zuzka mi się nie zmieści w tym naszym w kombinezonie i innych czapach... ale nie wiem na co się zdecydować. dziewczyny zachwalały maclareny - ale one mają jakies małe kółeczka - nie wiem czy się sprawdzą. nie wiem co i jak wybrać...

ja mam chicco polly magic i jestem zadowolona. pasy to nie wiem. Zu siedzi grzecznie w nim ale jak jej nie zapnę jak zapnę to się wścieka...
a tak z innej beczki, czy któraś z was próbowała jonsona płyn do kąpieli ikrem ten na dobry sen?? ja używam od miesiąca i muszę przyznać, że chyba działa...

sara - ja chyba też zaczne szukać jakiegoś wózeczka, myślę, że Zuzka mi się nie zmieści w tym naszym w kombinezonie i innych czapach... ale nie wiem na co się zdecydować. dziewczyny zachwalały maclareny - ale one mają jakies małe kółeczka - nie wiem czy się sprawdzą. nie wiem co i jak wybrać...
Justyna ja mam maclarena xlr tego największego z największymi kółkami, powiem szczerze wózek jest ekstra, lekki, świetnie się składa, super podbija, mała ma w nim dużo miejsca, nawet przekręci się w nim na brzuch:-), w standardzie dają okrycie na nogi, ale jakos na zimę bałabym się zostać z takim wózkiem, w końcu to jednak parasolka, dokupiłam sobie używanego jane slaloma na dużych pompowanych kołach i pewnie przez zime nim przejeżdzę, chyba że zima bedzie nieśnieżna i z powodzeniem mac wystarczy, bo jak na parasolkę to ma świetną amortyzację

reklama
Do góry