avanti85
Entuzjast(k)a
Ewelcia fajne to krzesełko ale troche drogie jak dla mnie
EVE masz racje ATsonia ma identyczne ;-)
EVE masz racje ATsonia ma identyczne ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justyna ja mam maclarena xlr tego największego z największymi kółkami, powiem szczerze wózek jest ekstra, lekki, świetnie się składa, super podbija, mała ma w nim dużo miejsca, nawet przekręci się w nim na brzuch:-), w standardzie dają okrycie na nogi, ale jakos na zimę bałabym się zostać z takim wózkiem, w końcu to jednak parasolka, dokupiłam sobie używanego jane slaloma na dużych pompowanych kołach i pewnie przez zime nim przejeżdzę, chyba że zima bedzie nieśnieżna i z powodzeniem mac wystarczy, bo jak na parasolkę to ma świetną amortyzacjęja mam chicco polly magic i jestem zadowolona. pasy to nie wiem. Zu siedzi grzecznie w nim ale jak jej nie zapnę jak zapnę to się wścieka...
a tak z innej beczki, czy któraś z was próbowała jonsona płyn do kąpieli ikrem ten na dobry sen?? ja używam od miesiąca i muszę przyznać, że chyba działa...
sara - ja chyba też zaczne szukać jakiegoś wózeczka, myślę, że Zuzka mi się nie zmieści w tym naszym w kombinezonie i innych czapach... ale nie wiem na co się zdecydować. dziewczyny zachwalały maclareny - ale one mają jakies małe kółeczka - nie wiem czy się sprawdzą. nie wiem co i jak wybrać...