reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Dziewczynki ja tylko na sekundke bo juz jestemy po rundzie po sklepach i jestem padnieta!Jem obiad i spadam z mala na spacer na odprezenie bo letnia pogoda!:cool2:
Wiec tak:wrocilismy z fotelikiem Coneco Zenith seria Music i jest swietny:tak:Jednak zdecydowanie bardziej przypadl nam do gustu niz espiro optima,chociaz jak pani powiedziala to jest zdecydowanie ta sama klasa bezpieczenstwa,takze...wybor jest na zasadzie tzw cech dodatkowych i wygladu,tapicerki itp.Niewatpliwa zaleta espiro jest montaz tylem do kierunku jazdy,aczkolwiek pani sprowadzila mnie na ziemie ze kto kupuje ten fotelik to i tak juz z mysla o montazu przodem bo ponoc tylem jest nieporeczny itp.Przymierzylismy do auta i faktycznie...a auto mamy spore...Takze brawa dla tych z was ktore montuja go tylem bo tak jest bezpieczniej (a widac inni kupujacy nie dbaja o to):tak:I wiecie ze nawet odchyla sie ciut bardziej niz coneco zenith:tak:To sa jego plusy.Minusy-niestety jest duuzo nizszy niz zenith (przygotowalam sie i poszlam z centymenrem:-D),szerokosc podobna,glebokosc ciut wieksza jest zenita (ale nieduzo) a tapicerka jest szorstka i niemila w dotyku JAK DLA MNIE.Coneco jest wysoki,ma tez regulowany zaglowek (czego nie pisza w aukcjach!),ma mieciutenka flokowo-welurkowa tapicerke,sliczne kolorki i aplikacje;-)Mysle ze posluzy na duzo dluzej chociaz to jest naprawde ta sama klasa fotelikow wiec nie ma sensu jechac" po jednym a wychwalac drugi-to jest to samo w sumie:tak:Dodam tylko,ze prawie mieszcze w zenicie swoja miednice-prawie bo ja waze 61,5 kg wiec boje sie w nim tak calkiem usiasc;)Wiezorem wstawie fotencje zenitha-jest naprawde spory.

O wozkach bedzie pozniej-jak zjem obiad a moze nawet jak wroce ze spaceru,potrzymam was w niepewnosci:-D

No i ktos licytuje moja pake ubranek po Julicie!Juuupii,narazie cena jest 80zl ale mam nadzieje ze moz uda sie wiecej wyciagnac z tych ciuszkow:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry