Dziewczynki ja tylko na sekundke bo juz jestemy po rundzie po sklepach i jestem padnieta!Jem obiad i spadam z mala na spacer na odprezenie bo letnia pogoda!
Wiec tak:wrocilismy z fotelikiem Coneco Zenith seria Music i jest swietny
Jednak zdecydowanie bardziej przypadl nam do gustu niz espiro optima,chociaz jak pani powiedziala to jest zdecydowanie ta sama klasa bezpieczenstwa,takze...wybor jest na zasadzie tzw cech dodatkowych i wygladu,tapicerki itp.Niewatpliwa zaleta espiro jest montaz tylem do kierunku jazdy,aczkolwiek pani sprowadzila mnie na ziemie ze kto kupuje ten fotelik to i tak juz z mysla o montazu przodem bo ponoc tylem jest nieporeczny itp.Przymierzylismy do auta i faktycznie...a auto mamy spore...Takze brawa dla tych z was ktore montuja go tylem bo tak jest bezpieczniej (a widac inni kupujacy nie dbaja o to)
I wiecie ze nawet odchyla sie ciut bardziej niz coneco zenith
To sa jego plusy.Minusy-niestety jest duuzo nizszy niz zenith (przygotowalam sie i poszlam z centymenrem
),szerokosc podobna,glebokosc ciut wieksza jest zenita (ale nieduzo) a tapicerka jest szorstka i niemila w dotyku JAK DLA MNIE.Coneco jest wysoki,ma tez regulowany zaglowek (czego nie pisza w aukcjach!),ma mieciutenka flokowo-welurkowa tapicerke,sliczne kolorki i aplikacje;-)Mysle ze posluzy na duzo dluzej chociaz to jest naprawde ta sama klasa fotelikow wiec nie ma sensu jechac" po jednym a wychwalac drugi-to jest to samo w sumie
Dodam tylko,ze prawie mieszcze w zenicie swoja miednice-prawie bo ja waze 61,5 kg wiec boje sie w nim tak calkiem usiasc
Wiezorem wstawie fotencje zenitha-jest naprawde spory.
O wozkach bedzie pozniej-jak zjem obiad a moze nawet jak wroce ze spaceru,potrzymam was w niepewnosci
No i ktos licytuje moja pake ubranek po Julicie!Juuupii,narazie cena jest 80zl ale mam nadzieje ze moz uda sie wiecej wyciagnac z tych ciuszkow