reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
A ja teraz mam zajęcie i ciągle oglądam krzesełka no masakra po co ich tyle,było by jedno i problem z głowy a tak wybór ogromny znalazłam takie co nawet bujać dziecko można a powiedzcie dziewczyny czy one są do jakiejs wagi bo w niektórych jest podane a w niektórych nie a i patrzcie na to czy one nie są podobne tylko firma i cena inna KRZESELKO CHICCO POLLY 2w1,KOLOR SAFARI JAKA CENA! (746704696) - Aukcje internetowe Allegro
a ten AVANGARDE Nowe Krzesełko do Karmienia !!! W-wa (743021794) - Aukcje internetowe Allegro
Musze przyznac że tez mi się podoba:-)

A zebys wiedziala ze jak za duzy wybor to glowa boli od nadmiaru informacji:-D
Ja jak z kumpela mamy wybrac pizze a wybieramy wsrod 3 ulotek roznych pizzerii to wybor trwa okolo 30 minut:rofl2::-DOba krzeselka fajne,to drugie zaczecaloby mnie animacja;-)przyanjmniej widac jak sie sklada i rozklada.

A ja tam o wozkach dalej bede-na 90% bedzie PP aria oh,pod warunkiem ze bedzie kolorek zolto-zielony:tak:Te inne sa moze lepsze wizualnie (i kolorsytycznie) ale kto wie czy to nie jakas badziewna plastikowa chinszczyzna:-pW kazdym razie Slapi tez mozna w Lodzi oblukac.

A moja julita spi juz druga godzine.Goraczki nie ma,rano smiala sie w glos-te zeby jej tak daja chyba popalic;-):tak:

maniulka, ja mam chicco polly tylko poprzednią wersję - kółka na wszystkich czterech nogach - i ono jest do 15kg, dla dzieci od 6 do 36 miesięcy (moja była za wysoka do niego już jak miała 2,5roku ;-) )

:-D:-D:-DEwelcia-nieeee,musi byc wyraznie widac zmiane:-p:cool2::-DA ja z pomaranczowego na pomaranczowy to nic mi sie nie odmieni.Do pokoju pasuje mi zielony lub zolty a w gre wchodzi jeszcze turkus lub niebieski.Ale niestety Aria ma kiepskie opinie na anglojezycznyh stronach...Nie ma wozka idealnego-to co dla jednych jest zaleta,dla drugich wada-ile ludzi tyle opinii.Ja chce juz sobote:sorry:

reklama
dziewczyny a w tym krzesełku chicco polly to pasy mozna zdjac do prania? znalazlam fajne tylko widac ze pasy przydaloby sie wyprac....

dziadek Wojtka zadeklarowal ze kupi krzeselko do karmienia, ale ja kombinuje zeby za 300 zeta kupic i chodzik i krzeselko :-)

patrzcie jaki fajny fotel kupilabym go do pokoju chlopcow, ale to moze jak sie juz przeprowadzimy....

SALE!!!! Odlotowy fotel Raczka pluszowy zielony (745396041) - Aukcje internetowe Allegro

chciaalabym zostatac tutaj ale kurcze chyba Wrocław bedzie :-( kurcze chcialabym juz na stale osiasc w jednym miejscu i najlepeij blisko rodzinki)

Do góry