reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ewelcia-krzeselko fajne:tak:.Ty myslisz caly dzien nad krzeselkami a ja ju od 3 dni o wozkach MIMO ze mam je kupic na wiosne (ale cos czuje ze kasa z chrzcin czy tam od babci pojdzie w ruch szybciej bo wtedy dluzej sie bede wozkiem "cieszyc" i go uzytkowac jak kupie jesienia niz wiosna nie?:-D).za to foteliki samochodowe ktore sa KONIECZNYM dla nas zakupem,temat juz zamknelam bo bedzie albo coneco zenith albo coneco atos albo espiro optima.Zamiast myslec o fotelikach to ja o wozkach:-DTakze ja to dopiero jestem glupia i na dodatek mnie to bawi!:-D:-D:-D:-p:cool2:

a oto moje wygrane aukcje allegro:
ROZ_80 _ NEXT DLA DZIEWCZYNKI (746600355) - Aukcje internetowe Allegro
ROZ_74 _MARKS&SPENCER OCIEPLANE DLA DZIEWCZYNK (745603330) - Aukcje internetowe Allegro
ROZ_74 _ ST.BERNARDE I EARLY DAYS DLA DZIEWCZYNKI (745601095) - Aukcje internetowe Allegro
i wiecie co to już się robi niebezpieczne, tak się wciągnęłam w to allegro, ze szok, jak juz sie zbliża koniec aukcji to tak mi adrenalina skacze, że hej, muszę na razie przystopować bo naprawdę w jakiś nałóg wpadnę.
Ewelcia krzesełko odjazdowe

M pojechal po krzeselko:-D:-D:-Dmam nadzieje ze Argos jeszcze czynny bo zawsze w czwartki i piatki byl do 21;-)!!!!

U nas to krzeselko kosztuje 100e wiec taniej niz w PL.
Jest jeszcze jedno Fisher Price tylko czarne:eek: tez jest Chicco ale mnie sie nie podoba za bardzo bo w takie grochy!!!
Sa tutaj i za 50e ale jak maly bedzie wiekszy i nabierze masy:-D to sie moga nogi rozejsc!!!!!:-D:-D:-D

ja mam chicco polly magic i jestem zadowolona. pasy to nie wiem. Zu siedzi grzecznie w nim ale jak jej nie zapnę jak zapnę to się wścieka...
a tak z innej beczki, czy któraś z was próbowała jonsona płyn do kąpieli ikrem ten na dobry sen?? ja używam od miesiąca i muszę przyznać, że chyba działa...

sara - ja chyba też zaczne szukać jakiegoś wózeczka, myślę, że Zuzka mi się nie zmieści w tym naszym w kombinezonie i innych czapach... ale nie wiem na co się zdecydować. dziewczyny zachwalały maclareny - ale one mają jakies małe kółeczka - nie wiem czy się sprawdzą. nie wiem co i jak wybrać...

ja mam chicco polly magic i jestem zadowolona. pasy to nie wiem. Zu siedzi grzecznie w nim ale jak jej nie zapnę jak zapnę to się wścieka...
a tak z innej beczki, czy któraś z was próbowała jonsona płyn do kąpieli ikrem ten na dobry sen?? ja używam od miesiąca i muszę przyznać, że chyba działa...

sara - ja chyba też zaczne szukać jakiegoś wózeczka, myślę, że Zuzka mi się nie zmieści w tym naszym w kombinezonie i innych czapach... ale nie wiem na co się zdecydować. dziewczyny zachwalały maclareny - ale one mają jakies małe kółeczka - nie wiem czy się sprawdzą. nie wiem co i jak wybrać...
Justyna ja mam maclarena xlr tego największego z największymi kółkami, powiem szczerze wózek jest ekstra, lekki, świetnie się składa, super podbija, mała ma w nim dużo miejsca, nawet przekręci się w nim na brzuch:-), w standardzie dają okrycie na nogi, ale jakos na zimę bałabym się zostać z takim wózkiem, w końcu to jednak parasolka, dokupiłam sobie używanego jane slaloma na dużych pompowanych kołach i pewnie przez zime nim przejeżdzę, chyba że zima bedzie nieśnieżna i z powodzeniem mac wystarczy, bo jak na parasolkę to ma świetną amortyzację

reklama
Do góry