reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
A mój śpiworek owcza wełna został w Polsce :szok:no tak tam jest bardziej potrzebny niż tu :wściekła/y:a wiecie co moja spacerówka w chicco jest dosyc duża no i tam jest taki ocieplacz oryginalny ale bardziej dla dziecka któremu juz zwisają nogi w spacerówce a mojej Marti jeszcze nie i jak go przypiełam to on tak bez sensu zwisał pusty :confused2:

Do dziewczyn które posiadają krzesełka do karmienia co sądzicie o tym krzesełku MAX WYPOSAZENIE - Krzeselko do karmienia NOWE (748927001) - Aukcje internetowe Allegro czy ma wszystko to co wasze krzesełka,bardzo podoba mi się ich kolorystyka zwłaszcza pomarańczowe,mam sobie jakiś zamówić a znajomi przywiozą mi z Pl.Mąż zdecydował że krzesełko ma byc bo jemu nie wygodnie karmić w leżaczku i sie wypina i nie chce jej karmić

maniulka- bardzo fajne krzesło-mi się podoba niebieskie, a ma ono regulowane nogi, żebyś mogła potem do stołu przysująć albo ławy???

reklama
Do góry