reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ATsonia, super ciuszki:szok::tak::-)

A Adi wczoraj dostał cieplutki dresik:tak: Kupiłam mu mimo, że był drogi (49 zł) w lumpku Atsoni miałabym 49 ciuszków:-D Ale jest fajny, może potem dodam zdjęcie, ale narazie nie mogę, bo dresik jest w pokoju Adiego, a on akurat śpi:-)

ubranko na wesele które mamy 17 pazdziernika, miarka do wzrostu-prezent oraz sweterek tez z lumpeksu wczoraj kupiłam, ale drogi bo aż 4 zł :-D

Do dziewczyn które posiadają krzesełka do karmienia co sądzicie o tym krzesełku MAX WYPOSAZENIE - Krzeselko do karmienia NOWE (748927001) - Aukcje internetowe Allegro czy ma wszystko to co wasze krzesełka,bardzo podoba mi się ich kolorystyka zwłaszcza pomarańczowe,mam sobie jakiś zamówić a znajomi przywiozą mi z Pl.Mąż zdecydował że krzesełko ma byc bo jemu nie wygodnie karmić w leżaczku i sie wypina i nie chce jej karmić

Wg mnie krzesełko bardzo fajne, sama sie nad nim zastanawiałam, ale u mnie odpadło z jednego powodu. Moja córeczka jeszcze nie siedzi i szukałam krzesełka, które ma odchylany sam tył, a to jest odchalane ale razem z siedziskiem.

a jeszcze jedna rzecz którą zauważyłam, która jest dla mnie wygodna, aczkolwiek nieobowiazkowa, kupiłam krzesłko, które ma 4 kółeczka, ponieważ u mnie krzesełko jest mobilne:) i zdecydowanie łatwiej się transportuje malucha. Przy dwóch kółeczkach też można przestawiać, tylk trzeba unieść z jednej strony.

Ufff...wszystko Wam wysłałam i mam czyste sumienie, teraz licytuję mnóstwo tanich zabawek z fishera to jak powygrywam to tez się pochwalę.

Maniulka-spokojnie możesz chyba brać to krzesło-jest bardzo fajne i kolorowe, a kolor- to sami zdecydujcie bo to kwestia gustu i dopasowania :tak:

Maniulka az dodałam sobnie do obserwowanych aukcji....sama chyba takowe zakupie.....jak dla mnie bomba....

ATsonia ale super łupy:-D:-D:-D Fajny ten lumpeksik o 1 zł:tak: taniocha!!!

MM myslę o kupnie tego wózka kiedyś tam ale widziałam na żywo śpiworek i spodobał mi się. A śpiworek jest uniwersalny i pasuje do każdego wózka więc tym bardziej mi się podoba.

reklama
Do góry