reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ATsonia, super ciuszki:szok::tak::-)

A Adi wczoraj dostał cieplutki dresik:tak: Kupiłam mu mimo, że był drogi (49 zł) w lumpku Atsoni miałabym 49 ciuszków:-D Ale jest fajny, może potem dodam zdjęcie, ale narazie nie mogę, bo dresik jest w pokoju Adiego, a on akurat śpi:-)

ubranko na wesele które mamy 17 pazdziernika, miarka do wzrostu-prezent oraz sweterek tez z lumpeksu wczoraj kupiłam, ale drogi bo aż 4 zł :-D

Do dziewczyn które posiadają krzesełka do karmienia co sądzicie o tym krzesełku MAX WYPOSAZENIE - Krzeselko do karmienia NOWE (748927001) - Aukcje internetowe Allegro czy ma wszystko to co wasze krzesełka,bardzo podoba mi się ich kolorystyka zwłaszcza pomarańczowe,mam sobie jakiś zamówić a znajomi przywiozą mi z Pl.Mąż zdecydował że krzesełko ma byc bo jemu nie wygodnie karmić w leżaczku i sie wypina i nie chce jej karmić

Wg mnie krzesełko bardzo fajne, sama sie nad nim zastanawiałam, ale u mnie odpadło z jednego powodu. Moja córeczka jeszcze nie siedzi i szukałam krzesełka, które ma odchylany sam tył, a to jest odchalane ale razem z siedziskiem.

a jeszcze jedna rzecz którą zauważyłam, która jest dla mnie wygodna, aczkolwiek nieobowiazkowa, kupiłam krzesłko, które ma 4 kółeczka, ponieważ u mnie krzesełko jest mobilne:) i zdecydowanie łatwiej się transportuje malucha. Przy dwóch kółeczkach też można przestawiać, tylk trzeba unieść z jednej strony.

Ufff...wszystko Wam wysłałam i mam czyste sumienie, teraz licytuję mnóstwo tanich zabawek z fishera to jak powygrywam to tez się pochwalę.

Maniulka-spokojnie możesz chyba brać to krzesło-jest bardzo fajne i kolorowe, a kolor- to sami zdecydujcie bo to kwestia gustu i dopasowania :tak:

Maniulka az dodałam sobnie do obserwowanych aukcji....sama chyba takowe zakupie.....jak dla mnie bomba....

ATsonia ale super łupy:-D:-D:-D Fajny ten lumpeksik o 1 zł:tak: taniocha!!!

MM myslę o kupnie tego wózka kiedyś tam ale widziałam na żywo śpiworek i spodobał mi się. A śpiworek jest uniwersalny i pasuje do każdego wózka więc tym bardziej mi się podoba.

reklama
Do góry