S
Sara27
Gość
Kaczuszka-ten pierwszy sie rozklada ale jak to sie nie oceni,bo wozek nalezy zobaczyc na zywo.Ten twoj oblukam w sobote bo maja tez w sklepie do ktorego sie wybieramy.Nastawilam sie na PP aria oh,ale jezeli cos mi nie bedzie pasowac lub nie bedzie zoltego kolorku (bo tylko ten mnie "kreci"),rozwazam tez pierwszy z linka (podobny do cosmo).Juz gadalam dzis ze sprzedawca 2 razy-mozna zwrocic wozek w ciagu 10 dni,wiec byc moze bedzie tak ze go kupimy (zielony lub turkus) a jak cos bedzie nie tak (np slaba amortyzacja,kiepskie prowadzenie czy kiepskie rozkladanie sie na plasko) to go zwrocimy.Dla infromacji-wg rozmowy telefonicznej,rozklada sie na plasko i ma amortyzowane tylne kola sprezynowo.Wozek wg sprzedawcy dobrze schodzi i zwrotow nie bylo,najwyzej bedziemy pierwsi jakby coW tym zacheca mnie poza cena,fajny wyglad,spelnianie moich wymogow i wieksze tylne kola-moze on moglby dac rade zima dzieki tym kolom?No i facet jako supersprzedawca ma faktycznie 100% pozytywnych komentarzy.aaa i wg faceta wozek wazy 8-9 kg,Juz ja to sobie sprawdze jakby co,chce tez go sama wniesc na klatke schodowa,czy dam rade w razie jakbysmy go zamawialiWogole to ja jakas glupia jestem.Caly dzien dzis o wozkach pitole
ATsonia-dzieki za info o fotelikuA tobie kaczuszko jak sie twoj fotelik samochodowy sprawuje?
ATsonia-dzieki za info o fotelikuA tobie kaczuszko jak sie twoj fotelik samochodowy sprawuje?
Ostatnio edytowane przez moderatora: