reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Kaczuszka-ten pierwszy sie rozklada ale jak to sie nie oceni,bo wozek nalezy zobaczyc na zywo.Ten twoj oblukam w sobote bo maja tez w sklepie do ktorego sie wybieramy.Nastawilam sie na PP aria oh,ale jezeli cos mi nie bedzie pasowac lub nie bedzie zoltego kolorku (bo tylko ten mnie "kreci"),rozwazam tez pierwszy z linka (podobny do cosmo).Juz gadalam dzis ze sprzedawca 2 razy-mozna zwrocic wozek w ciagu 10 dni,wiec byc moze bedzie tak ze go kupimy (zielony lub turkus) a jak cos bedzie nie tak (np slaba amortyzacja,kiepskie prowadzenie czy kiepskie rozkladanie sie na plasko) to go zwrocimy.Dla infromacji-wg rozmowy telefonicznej,rozklada sie na plasko i ma amortyzowane tylne kola sprezynowo.Wozek wg sprzedawcy dobrze schodzi i zwrotow nie bylo,najwyzej bedziemy pierwsi jakby co:-DW tym zacheca mnie poza cena,fajny wyglad,spelnianie moich wymogow i wieksze tylne kola-moze on moglby dac rade zima dzieki tym kolom?No i facet jako supersprzedawca ma faktycznie 100% pozytywnych komentarzy.aaa i wg faceta wozek wazy 8-9 kg,Juz ja to sobie sprawdze jakby co,chce tez go sama wniesc na klatke schodowa,czy dam rade w razie jakbysmy go zamawiali;)Wogole to ja jakas glupia jestem.Caly dzien dzis o wozkach pitole:-D

ATsonia-dzieki za info o foteliku:)A tobie kaczuszko jak sie twoj fotelik samochodowy sprawuje?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja ci eve mowie,ze glupia jestem:tak:Bo sie napalilam na te wozki a przeciez to ma byc zakup na wiosne!:wściekła/y:Ale przetlumacz mojej glowie ze teraz kupujemy tylko fotelik.Pamietam jak ty sie na wozeczki napalilas,ja dostalam teraz podobnej sr*czki:-D

Kaczuszka-A tobie kaczuszko jak sie twoj fotelik samochodowy sprawuje?

foteli super - ale przenieśliśmy go do męża samochodu - ja mam jeszcze stary fotelik taki do ręki do przenoszenia gdyż wolę małego wozić z przodu i widzieć go, a jak zamontowałam nowy fotel oczywiście tyłem do jazdy to nie widziałam prawego lusterka :sorry:

Widziałam dziś na żywo w sklepie fotelik Espiro Optima. Największą uwagę zwróciłam na to że ma szyny metalowe a nie plastikowe i jest smuklejszy i ładniejszy. Posadziłam w nim Gabi i podobło jej się:-D
Oczywiście kolor fotelika wybierze M. pod kolor samochodu:-D:-D:-D już to zapowiedział:-D

reklama
foteli super - ale przenieśliśmy go do męża samochodu - ja mam jeszcze stary fotelik taki do ręki do przenoszenia gdyż wolę małego wozić z przodu i widzieć go, a jak zamontowałam nowy fotel oczywiście tyłem do jazdy to nie widziałam prawego lusterka :sorry:

ja kupiłam do samochodu takie specjalne lusterko, które montuje sie z tyłu i w lusterku wstecznym widać to lusterko a w nim dziecko :)

mój mąż teraz często naszą małą podgląda :) a i malutka ma radochę jak widzi się w lusterku :)

Do góry