reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Modro-tak,dzis zauwazylam zabek-zastukal jak karmilam lyzeczka i juz wyszedl na wierzch.Zeby ja chyba zmienily bo dzis jak nigdy spi juz 2 raz w dzien!:tak:
Avanti-buahahahaha:-Djeszcze przyjdzie czas ze zainreresuje sie sluchawka,mnie sie oja podoba bo uczy prz zabawe i mala jest...

Nastawiona jestem jesli chodzi o wozki na PP Aria Oh,ale podobaja mi sie tez te 2:

Q BABYACTIVE 2009!!! SPACERÓWKA HIT + GRATIS!!! (739418208) - Aukcje internetowe Allegro
Spacerówka HYPERION- Wielka Promocja Cenowa! (739531510) - Aukcje internetowe Allegro

Pierwszy,podobny do cosmo ale bardziej mi sie podoba od pierwowzoru a drugi ma liczne wymienione zalety.Ale szukaj wiatru w polu,nie mogw ich "na zywo" znalezc w lodzkich sklepach,ciagle szukam bo chetnie bym je obejrzala.Pierwszy ma 1 wade taka ze 1 sprzedawca pisze ze wazy 8 kg a drugi ze 11kg a sprzedawce od 2 wozka spytalam o wage przez e-mail bo wogole jej cwaniak nie podal;-)Tylko ten drugi ma nudnawe kolory...:-)

A co do crash testow-mnie 2 sprzedawcow to samo mowilo,ale ABY ZADNA Z NAS NIE MUSIALA SIE PRZEKONYWAC O TYM CZY TE TESTY SA WIARYGODNE ALBO CZY ICH BRAK TO DUZY DEFEKT...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
FOTELIK SAMOCHODOWY CHICCO KEY 1 (9-18 kg)
Model 2007. Używany przez jedno dziecko przez 2 lata. Stan - prawie jak nowy.
Fotelik, który rośnie razem z dzieckiem
Fotel przeznaczony do przewożenia dzieci o wadze 9-18 kg.
Maksimum bezpieczeństwa zapewnia system regulacji wysokości zagłówka i pasów w zależności od wzrostu dziecka.
Przy konstrukcji fotela zastosowano tkaninę oddychającą Hi-Tech oraz system obiegu powietrza (Ergos System), zapobiegające poceniu się główki i pleców dziecka.
Oparcie fotela można ustawić w jednej z pięciu dogodnych pozycji.
Wygodę zapewnia dodatkowe ochraniacze pasów zabezpieczających i sprzączek.
Tapicerkę można zdjąć i uprać!
Aktualne zdjęcia – mailem.

No prosze,nawet mamy ogloszenia reklamowe "pod temat"...:-D
Udalo mi sie sprzedac kombinezon i opaske w ktorej Juli pozowala na chrzcilnej sesji plenerowej:tak:Ostatnio schodza mi srednio po 2 aukcje na tydzien:tak:

Saro te dwa wózki co pokazałaś to zupełnie inny typ niż Aria, od razu widać ze są cięższe, bo oba mają pompowane koła, myślę ze ważą ok 10kg a aria waży chyba 5,5 kg. W sumie dużą spacwerókę masz to teraz lepiej zainwestować w coś małego i lekkiego. Ale ta titi to mi się bardzo podoba
Avanti to ja się wsytrzymam na razie z kupnem tej słuchaweczki, daj znać tylko kiedy alanek ja polubi

Ivaz-gdybym mieszkala w domku lub na parterze to waga wozka okolo 10 kg bylaby akceptowalna.Ale wlasnie rzecz w tym,ze mieszkajac w bloku MIMO PIERSZEGO PIETRA,nie potrafie sama wniesc wozka tego co mam teraz.Pomaga mi albo jakis sasiad,albo kolezanka jak jest akurat u mnie,albo mama albo przypadkowy przechodzen (poza tym jak maz jest w domu).Do tego klatka schodowa jest waska wiec ciezko manewrowac wozkiem,Julite wnosze najpierw oczywiscie osobno by odjac te ponad 9 kg:-D i zeby bylo bezpieczniej.marzy mi sie wlasnie lekki wozeczek,chociaz te 2 sa dosc fajne wizualnie.Ciagle moim faworytem jest PP aria oh,obym nie zmienila typu do soboty:-D

Ivaz-gdybym mieszkala w domku lub na parterze to waga wozka okolo 10 kg bylaby akceptowalna.Ale wlasnie rzecz w tym,ze mieszkajac w bloku MIMO PIERSZEGO PIETRA,nie potrafie sama wniesc wozka tego co mam teraz.Pomaga mi albo jakis sasiad,albo kolezanka jak jest akurat u mnie,albo mama albo przypadkowy przechodzen (poza tym jak maz jest w domu).Do tego klatka schodowa jest waska wiec ciezko manewrowac wozkiem,Julite wnosze najpierw oczywiscie osobno by odjac te ponad 9 kg:-D i zeby bylo bezpieczniej.marzy mi sie wlasnie lekki wozeczek,chociaz te 2 sa dosc fajne wizualnie.Ciagle moim faworytem jest PP aria oh,obym nie zmienila typu do soboty:-D
Oj to się zdarza. ja jak kupowałam wielofunkcyjny pojechałam po jedo bartatine a wtróciłam z jedo vedi:-)

SARO O FOTELIKU-ja jestem zadowlolona-pisałam Ci to już dawno dawno temu- wtedy rogorzała dyskusja, że skoro taki tani i bez testów to pewnie szajs...no ale nie ważne. jak dla mnie jest jedna wada tego fotelika ale niewielka, mianowicie ochraniacze na pasy przymocowane sa na stałe, nie można ich zsunąć niżej-mnie to bardzo wkurza, bo mam wrażenie, że Szymon ma przez to ograniczone ruchy szyją...Szymon jeżdzi tyłem.

reklama
Do góry