reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
A ja kupiłam na allegro płaszczyk burberry.Było napisane że jest orginalny i na zdjęciach wyglądał super,miał być jak nowy , raz ubrany.Właśnie przyszedł i jestem wściekła.Jest beznadziejny,ktoś go sam sobie uszył w domu z podobnych materiałów,na szyciach wystają jakieś niteczki,ma plamki a metka burberry jest doszyta z innego ubranka(i to krzywo).Napisałam że chcę go odesłać i proszę o zwrot kosztów.:wściekła/y:Zraziłam się trochę do allegro bo nie wszyscy są szczerzy.

dziewczyny czy w takim śpiworku dziecko jak spi potrafi sie przekręcic na brzuch i odwrotnie???
Co do kombinezonu to ja raczej kupię tylko kurtkę, tak sobie pomyślałam, że zimą Zocha raczej jeszcze nie bedzie chodziła tylko siedziała w wózku, a do obu wózków mam ciepłe śpiwory, w których nie zmarznie. Moze trafię na jakis nie drogi kombinezon na allegro to bedzie miała na sanki, o ile bedzie snieg.

A ja kupiłam na allegro płaszczyk burberry.Było napisane że jest orginalny i na zdjęciach wyglądał super,miał być jak nowy , raz ubrany.Właśnie przyszedł i jestem wściekła.Jest beznadziejny,ktoś go sam sobie uszył w domu z podobnych materiałów,na szyciach wystają jakieś niteczki,ma plamki a metka burberry jest doszyta z innego ubranka(i to krzywo).Napisałam że chcę go odesłać i proszę o zwrot kosztów.:wściekła/y:Zraziłam się trochę do allegro bo nie wszyscy są szczerzy.
Iwona wiem co czujesz, ja tez się ostatnio nadziałam kupiłam łózeczko turystyczne, które miało byc do odświeżenia, a okazało się ze i 10-krotne pranie by mu nie pomogła. Z tymże ja kupiłam to łóżeczko od dziewczyny z forum BB, trochę ją opisałam na forum, ale cóż 80zł jestem w plecy

Iwona-wspolczuje,ale cie na szaro zrobili:zawstydzona/y:
Modro-swietne zakupy:tak:U mnie tez jest zaglebie lumpkowe:-D:-D:-D w okolicy,ale dobre ciuszki sa tylko w tym jednym w ktorym kupuje,w innych raczej liche rzeczy.

A ja juz znalazlam w Lodzi gdzie sa te espiro (na allegro znalazlam sprzedawce z Łodzi).Tak wiec w sobote jedziemy ogladac te foteliki coneco i ten optima espiro,porownam sobie jak sie ktory odchyla i niedlugo juz bedzie u nas w aucie:-):-):-)Jeszcze tylko zdecydowac ktory kolorek...
Kaczuszka,ATsonia,Avanti-a wy zadowolone jestescie z tego fotelika espiro optima?Bo znam ludzi "zywych":-Dtylko z coneco a z espiro tylko was wirtualnie:-p:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Saro bardzo ładne te foteliki espiro kolorystyka tez boska, moje faworyty to citro i purple, wygladają bardzo porządnie i plusem tych fotelików jest, ze można je montowac i przodem i tyłem do kierunku jazdy, wg mnie wizualnie ładniejsze od tych coneco, ale to oczywiście rzecz gustu:-)

Mnie sie w nich podoba regulowany zaglowek:tak:
Dziewczyny ktore maja ten fotelik a wy go montujecie tylem jeszcze czy przodem juz?
Kurde jesli go wybiore a nie coneco to znaczy ze polegam tylko na marketingowym word of mouth bo nie znam jak juz powiedzialam poza wami wirtualnymi jego posiadaczkami nikogo "na zywo":-DJestem jeszcze ciekawa tego kata oparcia czy sie ladnie odchyla;-)Mnie sie rowniez podoba kolorystyka-w coneco tez.

reklama
W tym samym sklepie co sa te foteliki espiro w Łodzi,sa tez wozeczki Peg Perego Aria Oh-te ktorymi tez m.in.jestem zainteresowana.Czy uwazacie ze cena 669 zl za ten wozek jest OK?Wiem ze na allegro sa takiej ale tu bym miala namacalnie wozek ktory chce.Kolorki tez spoko:tak:
BABYLAND

Tylko albo zle widze albo cos ta amortyzacja kol jest slaba,ale to oblukam se na zywo;)

Do góry