reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

też bym wolała zeby były body zamiast tych bluzeczek, zobaczymy jak sie jej bedzie spało, najwyżej wpuszczę jej w gumkę od spodenek bluzeczkę, chociaż to też pewnie nic nie da bo Zojka to też wiercioch, za każdym razem spi w innym kącie łóżeczka:-):-). Na razie spi w body z krótkim rękawkiem i własnie takich półspiochach, jak były upały kimała w rampersach tescowych, a z pajaców to mi powyrastała i pewnie też bede musiała pokupować, bo zimą to chyba najlepiej i najcieplej dziecku w takim pajacyku spać

reklama
Nadia dostała w weekend taki kombinezon od znajonych. Jest na 80cm ale troche duzy. Jest nowiutki jeszcze z metką ale ten róz:sorry2: jak Wam sie widzi? - szczerze
Jest to kombinezon Cocobello:confused: znam Cocodrillo ale cocobello?:confused::baffled:

Załączniki

• IMG_3624.jpg
    IMG_3624.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_3627.jpg
    IMG_3627.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 45
Kitki - ja wiem..... w sumie może być... ;-);-);-)
na tym drugim zdjęciu bardzij jak fiolet wygląda :-)
w sumie nie ma znaczenia... Jasiek jak się urodził i było zimno to chodził w dzieczyńskim kombinezoniku - białym z różową myszką miki :-D i jakoś specjalnie mi to nie przeszkadzało (też dostaliśmy)... nie jestem zbytnio wybredna, i mój synek nie musi mieć wszystkiego super markowego i pięknego

M*R* bluzeczki swietne!!!
Ivaz sliczne te pizamy:tak:moj spi w pajacach bo pizame pewnie by mial na glowie:szok:.
Kitki no jak dostala i bedzie na nia dobry to teczmu ma nie "chodzic"w nim?
Jak dla mnie moze byc!!!

ivaz, fajne piżamki. Dodałam już aukcję do obserwowanych bo w żłobku tylko piżamki 2-częściowe mają być. Mam juz 2 szt, ale to może być mało.

kitki, jak dla mnie kombinezonik ładny i widać, że cieplutki. Jak to się mówi nikt z niego strzelał nie bedzie, ja bym zostawiła.

MR
, bardzo fajne te bluzeczki zakupiłaś :tak:

Do mnie dziś przyszła ta paczuszka z body, rajstopkami i skarpetkami. Wszystko bardzo mi odpowiada :tak:

Kitki, darowanemu koniowi w zeby się nie zagląda, a kombinezon całkiem fajny a najważnijsze, że ciepły, dokupisz jaką fajną czapę i będzie super
MR bluzeczki świetne, jedna lądniejsza od drugiej

Ivaz Patrycja śpi co jakiś czas w piżamkach i nie ma góry piżamy na głowie :-Da też do ruchliwych należy. Ja sobie chwalę piżamkę u Patrycji :tak:.
Kitki mi się ten kombinezon podoba :tak:.

MR Xawierek bedzie mial na kazdy dzien tygodnia nowa bluzeczke:-D Ladniutkie:tak:
Kitki mi sie podooba:tak: Co Wy macie do tego rozu??? mi sie wydaje ze dziewczynki wygladaja uroczo w tym kolorku a przedewszystkim tak dziewczeco;-) Ja uwielbiam jak Amelka jest ubrana na rozowo jak bede miala kiedys chlopaka to bede napewno omijac ten kolor dlatego teraz wykorzystuje i kupuje duzo ubranek w rozowym kolorze:-p no to sie wyrzalilam:blink:

reklama
MR Xawierek bedzie mial na kazdy dzien tygodnia nowa bluzeczke:-D Ladniutkie:tak:
Kitki mi sie podooba:tak: Co Wy macie do tego rozu??? mi sie wydaje ze dziewczynki wygladaja uroczo w tym kolorku a przedewszystkim tak dziewczeco;-) Ja uwielbiam jak Amelka jest ubrana na rozowo jak bede miala kiedys chlopaka to bede napewno omijac ten kolor dlatego teraz wykorzystuje i kupuje duzo ubranek w rozowym kolorze:-p no to sie wyrzalilam:blink:

ja też nie jestem za bardzo fanką różu, może dlatego, że jest taki "nacisk" wszędzie gdzie się nie spojrzy to róż, jak dziewczynka to róż itd. aczkolwiek nie przeszkadza mi jak ktoś ubiera swoją córkę na różowy, ja tylko dla swojej nie chcę tyle różu :)

Do góry