reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ja mam taką matę
TINY LOVE TL#04 MATA EDUKACYJNA MAŁPIA WYSPA W-wa (698763403) - Aukcje internetowe Allegro
ogólnie mata mogłaby dla zuzi nie istnieć - ale zabawki muszą być:-D listki (takie plaskikowe czy kauczykowe i jeden szeleszczący) biją na głowę wszystkie inne zabawki - i tą "grzechotkę" najczęściej zabieram ze soba na spacer do wózka. ta malpka - świeci i gra. rewelacja- dla Zuzi jest niezastąpiona.
na wózek mam ten kwiatek z żyrafą, który ma EVE - i potwierdzam jest rewelacyjna.
do wózka ma cos takiego - po dziecku koleżanki www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 0m+, Na spacerze, 71709 - Zabawka-Grający pałąk do wózka ale do naszego quinnego jakoś nie pasuje. dlatego przypięte jest do bujaczka bo znowu bujacezk też dostalismy i bez zabawek. teraz sprawdza się idealnie (zabawka) wcześniej zero zainteresowania. A bujaczek służy nam dopiero od jakiegos miesiąca. wcześniej jak pamiętacie awantura była przy każdej próbie włożenia. myślę, że bujaczejk ma za bardzo pozycję siedzącą i to dlatego. na razie nie będę się go pozbywać bo dopiero go polubiłyśmy:-p a jak przyjdzie koejne dziecko to nasze krzesełko do karmienia ma taką wkładkę która robi z niego leżaczek - więc już nie będę (mam nadzieję) kupować. Karuzela jest do dupy. Tzn jest bardzo ładna itd ale Zuzka wogóle nie była nia zaineteresowana
mamy taką:
Karuzela drewniana z pozytywką (710647178) - Aukcje internetowe Allegro
ale po cenie widzę, że niewiele bym za nią dostała...:sorry2: ale cóż, niewiele tez na nią wydałam. nowa koszuje grosze

Ja polecam poza gratka.pl serwis gumtree.pl-chyba ivaz podawala tego linka.
Juz mam pierwszych chetnych do opchniecia paru gratow:-DNaprawde gratow;)
Na allegro wystawiam tylko rzeczy w stanie od niezlego po b.dobry-chce miec pozytywne komentarze (na szczescie jako sprzedajacy juz prawie 40 takich mam:tak:)

reklama
Do góry