reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Dziewczyny a wy zmieniłyście już gondolę na spacerówkę?
Ja to już od dawna bo moja mała jak skończyła 2 m-ce nie tolerowała wogóle gondoli, z tymże najpierw ją nosilismy w nosidle, a od 4 m-ca jeżdzi już w spacerówce oczywiście na początku rozłożonej na płasko, a teraz juz na pół leżąco

Adas jedzi w spacerówce od konca czerwca-nie cierpiiał gondoli-ryczał i wił sie strasznie...

casualplay sa fajne-szkoda ze sa takie wielkie po złozeniu...tzn na tyle duze ze nie wchodza mi do bagaznika, bo tez rozwazalismy

Nadia od lipca jest w spacerówce bo wyła w gondoli jakby ja kto ze skóry obdzierał:-D na początku na płasko a teraz to tylko na siedząco bo inaczej ryk i i tak sama głowe podnosi. Dopiero jak przysnie to kładziemy ja na płasko ale jak tylko otworzy oczy to od razu głowa do góry:-D

Dziewczyny pampers wprowadza nowe pieluszki, jeżeli któraś chce darmową próbkę to trzeba wejść na stronę Pampers Premium Care
wypełnić formularz i w ciągu 14 dni przyślą, w miejscu kod od przyjaciłóki należy wpisać słowo Ekspert

MM mi sie podobaja. Moja kolezanka miała taki wózek trójkołowy, cały zestaw z gondola i fotelikiem i była mega zadowolona, do czasu ... az jej ukradli z klatki spacerówke:wściekła/y::szok: Oleńka płakała za swoim wózeczkiem z tydzien czasu.
Takze maja teraz tylko gongole a fotelik samochodowy uzywamy my i tez jestem zadowolona z niego. Ogólnie to chyba dobra firma

reklama
Do góry