reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Modroklejka u nas sa te skarpety.
Nie wzielam z tego wzgledu ze byly w komplecie czarne,granatowe,rozowe,zielone,biale ,czerwone........i w sumie nie wiadomo czy dla dziewczynki czy chlopca:eek::eek::eek:.
Moze one jakies zbrakowane wtedy bylu:eek:

reklama
edis---dobre!
my mamy takie" mój tata jest slilniejsz od twpjego"

ja sie tez zdecydowałam...biore dwa komplety body podkoszulkowych, skarpetki, bluze polarkowa i rajstopki...

A gdzie takie można kupić?? Fajnie by wyglądały na Adzie, a Panie w żłobku miałyby ubaw.

Ja na skarpetki się zdecyduję, ale tylko na te 6 szt bo mój M kupił dzis 2 pary fajnych takich grubszych i dłuższych :-)

co do skarpetek to ostatnio kupiłam w Biedronce 2 pary za 3zł i muszę powiedzieć ze są fajne i nie uciskaja nóżki :tak: a mama kupiła mi w Niemczech w H&M to zjeżdzają mu z nóg bo są takie zawijane i u nas one się nie nadaja bo jak Alanek pomacha nóżkami to trzeba co chwilę mu skarpetki zakładać :-p
Edis bodziaki super u nas w sklepie też takie widziałam i miałam kupić " mój tata jest fajniejszy od twojego " ale nie było rozmiaru ;-)

reklama
Martyna ściąga wszystkie skarpetki jakie są więc my mam podkolanówki tylko jest problem bo one właśnie uciskają ją mimo że niby są bezuciskowe ale ona mały serdelek więc pewnie dlatego :-D
Bodziaki rewelacyjne :-)

Do góry