reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
A widzisz znalazłam chyba takie same, bo nie zauwazylam Twojego posta. To nawet z przesyłka się opłaca zamówić, bo ceny skarpetek dla dzieci w sklepie powalają :tak:

no dokładnie...zwłaszcza ze ja jeszcze zamaiwałam pajace i sliniaki wtedy wiec opłacało sie całkiem niezle

a widze ze teraz sprzedawcxa ma jeszcze takie bodziaki jak lubie na ramiaczkach...a ostatnio tez myslałam o skarpetkach bo te co mam to niby od 0-3 mc sa...i wypadało by wieksze kupic

Mówisz o tym sprzedawcy co podałas linka?? Własnie rozmiar to chyba 6-12 m-cy nie?? Ja chyba jeszcze body z dł. rękawem zakupię.

o tym co ja wklejałam...i ty tez...bo ja kupowałam calkiem od kogos innego jeszcze:-D:-D

ja miałam takie od 0 do 3 chyba...albo do 6 mc nie pamoietam juz...

terazkupie wieksze...no i bodziaki podkoszulkowe obowiazkowo

reklama
naprawde fajen sa te z kolorino...niezbyt grube, ładnie sie ciagna, i nie maja mocnych sciagaczy...no i nie sa za wysokie bo nie wiem jak ada ale jak adas ma wyzsze skarpektki to od razu mu sie tak mocno na nózce odciskaja, jakby hamowały krazenie

takie kupowałam-tylko w "meskich: kolorach :)

* kaama29 *SKARPETKI 12-24*EARLY DAYS*6 PAK__J (723566734) - Aukcje internetowe Allegro
ta osoba ma jeszcze piżamki ja kupiłam takie od innego sprzedawcy dużo taniej -4zł (jak ja kupowałam były po 26)podaje linka do wszystkich aukcji:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Do góry