reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Magdalenka - ja patrzylam juz w sklepach wójcika i coccodrillo - spodnie + kurtka to wydatek min. 250zł taniej raczej nie ma. Ale jak mowisz ze wydaja sie mniejsze niz z metki to od razu odpada, Nadia mi wyrośnie z niego przed zima, Ona juz teraz nosi duzo ubran na 98

reklama
Kitki powiem ci, że w tym Małgosiowym płaszczyku to w sumie - albo aż - rękawy były przykuse. Ale może jeszcze niech się dziewczyny wypowiedzą co do tej marki. Bo ja miałam od nich tylko ten płaszczyk.

Kitki, Ivaz pisała, że w zeszłym roku kupiła nowy kombinezon w cocodrillo za 120 zł ... może w sklepie było by taniej

Magdalenka ja też go kupiłam na allegro w sklepach było duzo drożej
Kitki ogólnie coccodrillo są bardzo ciepłe, ja miałam w zeszłym roku rozm 80 i w kurtce mogłaby nawet chodzić w tym roku, ale spodnie były za małe.
Ja swój sprzedałam w tym roku używany za 160zł, więc cena tego kombinezonu bardzo fajna a kolor sliczny, przynajmniej Nadia bedzie się wyróżniała wsród tych wszystkich różowych landrynek, niestety mamy mamy różowy :-(

Mój Gosiul będzie miał białą kurtke i brązowe spodnie na zimę więc też się będzie wyróżniał. Za to czape i rękawiczki dostaliśmy juz w tamtym roku za duże (teraz będa ok) oczywiście JÓŹIOWE :eek::eek::eek:

Dobrze, że babcia będzie handlowała czapkami na zimę to pójde wezmę drugi komplet jakiś normalny :-D:-D

Agmniesia buty będą pasowały jak najbardziej

Kitki a mi ten kombinezon co pokazałaś tak sobie się podoba.Zobacz w H&M bo ostatnio widziałam że były takie kombinezony coś podobnego do tchibo(dopiero je wywieszali).

Iśku zobacz te buty też mają membranę i do tego są ocieplane a nie są takie drogie jak ecco, Mrugała to też dobra firma Mrugała

zastanawiam się właśnie pomiędzy tymi a tamtymi ecco co wyżej pokazałam

ja wczoraj byłam w kilku sklepach w szczecinie i nic nie znalazłam :/ a już mierzyłam Kubie rozmiar 24 i myślę, że będzie ok. więc teraz kwestia tylko które czy Mrugała czy Ecco ;]

reklama
Kitki-Julitka kurtke-przejsciowke ma rozowa,kombinezon jeden niebiesko-turkusowy a drugi czerwony.Jak dla mnie niebieski kolor jest fajny dla dziewczynki.Chociaz ten co pokazalas tak srednio mi sie podoba,wlasciwie nie wiem czemu,taki jakby troche mdly przy tych innych co dziewczyny tu pokazywaly-w skali od 1 do 6 daje 4:tak::-D

Do góry