reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

midnight a jak zmierzyłaś młodej nóżkę, bo moja Zoska ma 13,5 cm, a nosi sandałki 21 i ma jeszcze ciut luzu, ja jej postawiłam nogę na kartce i jak stała zaznaczyłam ołowkiem piętę i palec wtedy zmierzyłam linijką. Z rozmiarami butów cięzko trafić co firma to inny romiar to fakt
My mamy w sumie 2 kurteczki nexta jedna taka NEXT, IDEALNA 86, KOL.09 (1228840237) - Aukcje internetowe Allegro i druga taka NEXT kurtka na zimę dla dziewczynki 12-18 m TANIO (1224233519) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
zgłupiałam z tymi butami, chyba kupię jakieś tanie zwykłe do jazdy wózkiem i drugie z membraną na śnieg ;| chyba że znajdę buty z membraną ocieplane kożuszkiem albo wełną ;| nie wiedziałam że kupno butów może być takie trudne i skomplikowane ;p

Eve no mój jakby ciut ładniejszy ;-) alez też daytripper mój się rozkłada do pozycji półleżącej, (może mam jakaś nowsza wersję) mój też ma koła białe, a stelaż granatowy no i ma zupełnie inne rączki, ale wózek mi się lepiej prowadzi niz xlr, choć mam juz mało okazji bo Zocha zrezygnowała w sumie calkowice z wózka, dzisiaj w Zoo cały czas chodziła na piechotę nawet na sekundę nie usiadła, a ja mam trzy wzóki na stanie :-(

jeszcze raz popatrzyłam na ten wózek ale ten ktoś chyba nie umie rozłożyć oparcia w tym wóżku i podaje błędną info bo widzę ze jak najbardziej wózek mozna rozłożyć na półleżąco

Zobaczcie jakie w tchibo są fajne piżamki tnij.org/tcmpizama zaintrygował mnie sposób okrywania stópek

Ostatnio edytowane przez moderatora:
też mi się wydaje, że ten maclaren się rozkłada, bo ma z boku dużo materiału, chyba że coś im się zepsuło i dlatego się nie rozkłada ;p
piżamki fajne tylko, że nie są w 100% z bawełny

no ja właśnie chciałabym żeby były i z membraną i ocieplane, ale oczywiście na chłopców jak zwykle nic nie ma :/ jakbyście gdzieś widziały takie buciki z membraną i kożuszkiem to dajcie znać, ale tak gdzieś do 200zł

reklama
Kitki, Ivaz pisała, że w zeszłym roku kupiła nowy kombinezon w cocodrillo za 120 zł ... może w sklepie było by taniej

Gosia miała na wiosnę płaszczyk z cocodrillo, niby był rozm. z metki 80 - i taki rozm wtedy nosiła- ale wg mnie płaszczyk był ciut za mały, albo taki na styk. Więc z mojego doświadczenia to jakby ta rozmiarówka ich ciut zawyżona była

Do góry