reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ivaz te buty są z czarnej skóry,dół lakierowany do kostki a od kostki do góry za kostke z normalnej skóry nie lakierowanej i sznurowane z przodu.To sznurowanie jest chyba ozdobne a z boku zameczek( tak mi się wydaje).One są nieocieplane bez żadnego futerka( bo są inne lakierowane z futerkiem).Kosztują chyba 139 czy coś koło tego.

reklama
Gosia to zastanów się najlepiej do jutra, bo nie wiem kiedy tam bedę, Pani z nexta mi powiedziała ze co tydzień maja dostawę więc myslę ze tych bucików nie zabraknie, moge tylko powiedzieć ze są bardzo fajne i solidnie wykonane.
Isku dla Ciebie tez popatrzę co jest

ivaz to i ja Cie poproszę o buciki emu ;) uk6, tylko te rozowe najpiekniejsze a które najpraktyczniejsze?chyba na guzik?czy te na tasme wygodnie się zawiązują?

magdalenka to Gosia rzeczywiście ma dużą nogę, my pierwsze buty kupiliśmy 21, teraz 22 są na styk, a na zimę myślę o 24, ale chyba jednak nie będę brała butów z gore texem, bo jak tak pomyślałam to Kuba mimo że dużo chodzi dużo też jeździ wózkiem, jeszcze się zastanowię, widziałam fajne Bartki, ale nie mam czasu teraz po sklepach jeździć

ivaz to i ja Cie poproszę o buciki emu ;) uk6, tylko te rozowe najpiekniejsze a które najpraktyczniejsze?chyba na guzik?czy te na tasme wygodnie się zawiązują?

te różowe mają dosyć wąską cholewkę i ona się nie rozpina więc moze byc problem z włożeniem bucika, tych wiązanych nie ma w naszym next, były też emu z upsy daisy, ale stała tylko jedna para

ivaz, chodzilo mi o te wiązane tj upsy daisy ale teraz doczytałam na allegro ze te wiązania to tylko do ozdoby ;)
powiedz, mała ma 12,8 stópkę, czy uk6 nie beda za duże?

reklama
wg mnie mogą być sporo za duże tym bardziej ze one się na pewno rozciągną bo są z miękkiej skórki, Moja Zośka ma 13,5 cm ja jej wzięłam 5 sa ciut przduże i sama nie wiem czy wymieniać na wieksze czy nie, boje się ze 6 moga byc sporo za lużne nie tylko w długosci ale też w szerokości

dziewczyny wlasnie wróciłam z nexta i tak
różowych Emu nie ma w ogóle ani jednej pary, ale Pani ze sklepu powiedziała zeby dowiedzieć się za dwa tygodnie, emu z guziczkiem zostały 4 pary tj rozm 3,4, 5 te co zwróciłam i była jedna jedyna 6 całe szczęście bo wymieniłam i zostawiłam 5) i 8, dużo jest za to tych z upsy daisy http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/30/4 chyba była ich dostawa bo sa wszystkie rozmiary i są też takie http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/30/8

Isku z chłopięcych są te http://www.next.co.uk/shopping/boys/youngerboys/34/5, ale one są takie materiałowe mało mają tej skórki, i na pluchę się nie nadają, kosztują 80zł, więc się zastanów, ale ja szczerze wolałabym dołożyc i kupić skórzane buty

A ja Zosi kupiłam jeszcze te getry ocieplacze no i musze powiedzieć ze są boskie na zdjęciu nie widać ale sa ecru delikatnie przeplecione złota nitką http://www.next.co.uk/shopping/girls/oldergirls/80/17

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry