reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Gosia ja wzięłam ecco 23 są przyduże ale bałam się ze w 22 nie przechodzi mi do końca zimy tymbardziej ze do zimy jest jeszcze 3 m-ce. Zosia teraz tez nosi 21 rozm.

Dziewczyny jestem normalnie w szoku dzisiaj sprzedałam kombinezon z zeszłego roku po Zośce coccodrillo za 157,5zł a sama za niego zapłaciłam 120zł, ale kupiłam nowy, ludzie to chyba mają *******ca ze tyle kasy płacą za używane rzeczy, jak można taniej kupic nowe.
Sprzedałam tez dwie kurtki nexta przejściówkę i zimową puchową za 86zł obie i buty ecco trzewiczki za 82zł, dzisiaj zarobiłam 325zł :-)

reklama
no Ivaz jak się sprzedaje konkretne rzeczy to i konkretne pieniądze z tego są ;p a masz racje, że ludzie mają coś nie tak, że płacą za używane więcej niż można dać za nowe, ja tez tak sprzedałam sweterek i buciki, ale co mnie to ;p niech przepłacają ;] ja takie fajniejsze rzeczy to sobie zostawiam, bo na pewno będziemy się starać o następnego bejbusia, za jakiś czas oczywiście ;p ale takie typowo chłopięce rzeczy, czy te które mi się nie podobają to sprzedaję, ew. oddaję, bo druga ma być dziewczynka ;D

bo stwierdziłam, że kupię rozmiar 24, teraz nosi 22 więc dwa rozmiary wystarczą, 25 będą za wielkie, a na allegro znalazłam takie ecco niby nowe, ostatnie zdjęcie mi się nie podoba, ale babka pisze, że wyglądają na załamane bo leżały w pudełku, a teraz się rozprostowały już, nie wiem czy jej wierzyć ;p Ecco rozm. 24 nowe, Gore-Tex (1215185150) - Aukcje internetowe Allegro

agnesia rozmiar 24 spokojnie starczy i to będa przyduze.Marysia ma teraz też 22,jak kupowałam półbuty to chciałam kupić 22 ale ta wkładka była na styk,więc wzięłam 23 i ma troszkę miejsca.Kozaki też ma jedne 23 a jedne 24 to te 24 wydają mi się teraz takie wielkie,ale wiem że 23 nie starczy na całą zimę bo w nich ma moze z 0,8 cm luzu,a przecież jeszcze dojdzie grubsza skarpeta.
Te kozaki co pokazałaś to wg mnie faktycznie to zagięcie to mają od zgięcia jak leżały,na nodze to by się tak nie wykrzywiły.

Babki na innym forum pisza zeby nie brac o dwa nr butów za duzych tu link Jaki numer buta na zimę? - Małe dziecko - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl, ja troche załuje ze nie wzięłam nr mniejszych, dwa to przegięcie spróbuje je wymienic, jak się nie uda to bez problemu je sprzedam na allegro i kupię inne, a co by było jakbym wzięła 24 jak niektórzy mi radzili chyba dobre by były dla Zochy na przyszła zimę
Agniesia napisz jej zeby przysłała ci na maila zdjęcia juz po wyprostowaniu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gosia super zakupy:tak:kaloszki masz kochana norweskiej firmy,zresztą tutaj one sa bardzo drogie i bardzo dobre :-)
Ivaz my tez mam taki szkolny autobus i dokupiłam młodej figurki,figurkami bawi się super autobusem coraz częsciej mamy go juz długo wczesniej leżał w koncie
U nas z zabawek to cymbałki,tablica znikopisząca,swinka skarbonka z FP,odkrywczy domek a reszta się kurzy
Ivaz gratuluję sprzedażny:-)kolejna bizneswomen :-D:-D:-D

Dziewczyny jeszcze co do butów to ja odradzam buty z gore texu dla dzieci które jeżdzą duzo wózkiem bo bedą im nogi marzły, ponieważ membrana gore tex działa i jest w nich cieplutko jak stopa się rusza, takie buty nie sprawdzaja się zupełnie dla dziecka wózkowego.
Zoska wózkiem juz nie jezdzi więc u nas spoko, ale dla dzieci mało chodzących takie buty sie nie nadają bo nogi będa zimne

no Kuba raczej pół na pół raz idzie raz jedzie, tak więc butki z gore texem będą dla niego ok, na razie obserwuję te które wcześniej pokazałam, bo babka wysłała mi fotki i na innych zdjęciach faktycznie nie ma zagięć przy kostkach, a podobają mi się jeszcze te butki http://allegro.pl/primigi-kozaczki-zima-2010-roz-24-wysylka-24h-i1216398798.html

a ja albo Kubie kupię autobus z little people albo jakieś pojazdy z Tomka lub z Boba, bo pojazdy są u niego na topie ;p muszę 'przelecieć' allegro zobaczyć co jest

edit

widzialam tez fajne bartki, ale chyba mowilyscie ze one nie sa dobre i ze twarde podeszwy maja tak?

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka
Ja wpadam z mega prośba- dziewczyny majace niedaleko siebie sklep nexta- przede wszytskim pisze do Ciebie Ewelcia o ile oczywiscie bedziesz w sklepie jakos w najblizszym czasie - czy sa tam takie buciki Buy Pink Flower Pull-On Boots online today at Next Direct Poland i ile kosztuja, :-p

Gosia dzisiaj byłam w next i te buciki są i kosztują 80zł, ale wg mnie one mają dosyć wąskie cholewki nie maja suwaka wsuwa je się na nogi, jak je obejrzałam dokładnie to uważam ze bedzie je ciężko włożyć dziecku na nóżkę, ale moge sie mylić
Ja Zosi wzięłam te Buy Tan Toggle Pull-On Boots online today at Next Direct Poland one są zapinane na guzik i nie ma problemu z włożeniem, ale niestety bedę musiała chyba wymienic na rozmiar wiekszy bo sa takie akurat tj Zosia ma z 0,5 cm luzu a wolałabym zeby były ciut większe, chociaż nie wiem czy te buty sie troche nie rozbiją w trakcie chodzenia, no i pewnie tez futerko w środku się troche ugniecie jak myslicie wymieniac czy zostawić??
W naszym next są jeszcze te buciki za 80zł zBuy In The Night Garden™ Pull-On Boots online today at Next Direct Poland i te za 150 Buy Pink Leather Boots online today at Next Direct Poland

Do góry