reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Eve wystawiaj bo ruch jak cholera na allegoro zimówka pieknie schodzi
ja wystawiałam kurtki 2 nexta po Zosce i jakaś babaka napisała do mnie czy bym nie zkończyła aukcji przed czasem bo chce kupic obie kurtki sprzedałam jej za 80zł a sama je kupiłam duzo taniej, pamietam ze za jedna zapłaciłam 20zł ale to było juz pod koniec zimy. Teraz jest dobry czas póżniej juz się ludzie obkupią i zimowe rzeczy nie będą się już tak dobrze sprzedawać.

Wróce jeszcze do butów wiecie ten rozmiar 23 to wydaje mi się ze duzo za duzy dla Zośki ma całe czuby puste, jak chodzi to az idą do góry, no i sa tez przy szerokie więc śmiało mogłam wziąc 22, najwyzej sprzedam w listopadzie i pewnie z zyskiem bo wyjatkowo tanio te buty kupiłam i kupie mniejsze. Zmierzyłam jeszcze raz Zosi nóżke no i ona ma 13,2 cm stópkę a nie 13,5 a te buty mają 15 cm dł wkładkę moze do zimy ta nózka jej ciut urośnie bo buciki są świetne, leciusienkie jak piórko no i śliczne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Iśku my mamy takie miasteczko kupiliśmy Kubie pod choinkę, a wtedy kosztowało ok. 250zł i myślę, że nie było warte swojej ceny, a zastanawiam się nad czymś takim AKTYWNY STOLICZEK DWUJĘZYCZNY FISHER PRICE STOLIK (1202033365) - Aukcje internetowe Allegro

dziś byłam po te body i są nowe wzory, choć nie wiem które lepsze ;p
mierzyłam też Kubie buty ecco, w rozmiarze 24 ma 1cm luzu, tak więc jeszcze poczekam, bo nie wiem ile mu ta noga urośnie chyba potrzebne będą 25 żeby całą zimę przechodził

Iśku zobacz tu są tańsze http://allegro.pl/fisher-price-muzyczne-miasteczko-wesole-klocki-i1206357620.html
i jedno używane http://allegro.pl/fisher-price-muzyczne-miasteczko-i1209225139.htmlhttp://allegro.pl/aktywny-stoliczek-dwujezyczny-fisher-price-stolik-i1202033365.html

Ostatnia edycja:
No ja też ostatnio oglądałam zabawki to widziałam krzesełko uczydełko nowe za 130 a używane szły nawet za 120... bez sensu, wolałabym kupić nowe

mówisz że wyrosła? to może rozejrzę się za takim używanym w razie czego strata będzie mniejsza :D chyba że używane będą po tyle co nowe ;|

Isku to miasteczko z klockami jest baznadziejnie nudne, to zabwka wg mnie dla młodszych dzieci, szkoda kasy. Stoliczek wg mnie tez juz trochę uwsteczniający jak na wiek naszych dzieciaków
Agniesia a może pomysl o kolejce z serii Tomek, albo o takim garażu Ogromny garaż myjnia dźwięk Little People *420 (1216587926) - Aukcje internetowe Allegro
Zosia teraz jest na etapie tego typu zabawek, potrafi się długo nimi bawic ukłąda sobie te figurki, wkłada domku, wozi autobusem dla mnie zabawki super i myslę ze pobawi się jeszcze ze 2 -3 lata nimi
FISHER PRICE DZWIEKOWY AUTOBUS LITTLE PEOPLE HIT (1207693655) - Aukcje internetowe Allegro
Zestaw Fisher Price Little People (1208776869) - Aukcje internetowe Allegro
Cyrk Fisher Price z figurkami Little People (1207405418) - Aukcje internetowe Allegro

stolik nie wiem, może i uwsteczniający, muszę się zastanowić, bo mi się podoba ta zabawka

Iśku jest taki ślimak sorter z fisher price, Kuba dostał pod choinkę rok temu i z niego świetnie wieże się układa ;] szybko się nauczył

my mamy taki zestaw FISHER PRICE LITTLE PEOPLE ZOO (1211611263) - Aukcje internetowe Allegro ale mamy do tego jeszcze samochodzik i więcej figurek, Kuba najbardziej lubi wsadzać ludzika do samochodu zwierzaczka na przyczepkę i jeździ, czasem bawi się samymi figurkami, ale całość nie wiele go interesuje, płot rozwali zanim go złoże, a tam gdzie jest słoń lew, niedźwiedź są jakieś dźwięki więc sobie ponaciska ;] może garaż z samochodami albo kolejka byłaby lepsza, bo rzeczywiście uwielbia pociągi i autka

Iśku ale z tych klocków z tego miasteczka nie da sie nic zbudowac, to kolejna muzyczna zabawka nie wymagajaca myslenia wystarczy nacisnac na guzik wtedy gra i klocki sie poruszaja, dla mnie to zabawka dla bobasa a nie dziecka w 2gim roku zycia. Mojej koleżanki synek starszy od naszych maluchów o miesiąc ma ta zabawke w ogóle sie tym nie interesuje, bawił się tym jak miał rok. jak bylismy u niej w piątek z Zosią to młoda popatrzyła na to chwile się zajęła pobawiła sie 5 minut i ją znudziło, poszła do normalnych drewnianych klocków i tablicy ze znikopisem.
Agnsiaa poza tym duzo dłużej się bedzie tym bawił bo taki stolik to dla małego bobo, a nasze dzieci są coraz bardziej kumate i ich zabawy bedą bardziej z sensem, lepiej kupowac zabawki które posłużą dłużej. Takim garażem to i teraz się pobawi i za rok bedzie się bawił, a stolikiem chyba raczej juz nie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
te klocki można układać jeden na drugim i jak się zakręci to one wychodzą i się chowają, z boku można stawiać autko i jak się naciśnie to ono zjeżdża, z drugiej strony jak się postawi klocek i się naciśnie to klocek spada, kiedyś Kuba się tym bawił i wył ze śmiechu na cały blok jak klocek spadał, teraz zabawka stoi czasem do niej podejdzie pokręci się przy niej trochę i już, ale zostawiam ją sobie będzie na przyszłość dla drugiego maleństwa ;]

chyba coś takiego na razie kupię Kubie, bo on ma worek mega bloksow i je uwielbia http://allegro.pl/klocki-stolik-3-w-1-mega-bloks-promo-od-reki-i1218473277.html

Do góry