reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Kitki oglądałam w sklepie katalog i tam cena jak wół była 169zł, w zeszłym tygodniu te kombinezony można było kupić w sklepach pilotażowych Tchibo w Warszawie jest chyba tylko jeden taki sklep i pewnie te kombinezony pochodzą z tej sprzedaży podobno po godzinie już w tym sklepie nic nie było, i zaraz pokazały sie te kombinezony na allegro. Ludzi kupili je na zarobek

Hejka
Ja wpadam z mega prośba- dziewczyny majace niedaleko siebie sklep nexta- przede wszytskim pisze do Ciebie Ewelcia o ile oczywiscie bedziesz w sklepie jakos w najblizszym czasie - czy sa tam takie buciki Buy Pink Flower Pull-On Boots online today at Next Direct Poland i ile kosztuja, na allegro nie widzialam w ogole a w sklepie internetowym to nie wiem czy taka sama jest cena jak w normalnym sklepie. Zakochalam sie w tyych butach, a mam obiecane od rodzinki w prezencie no i chcialabym takie w stylu emu a te sa chyba najladniejsze ze wszytskich:-p

Wklejam jeszcze zdjecia zakupow z dzis i zlumpa ostatnio. Kupilam spodnie takie jak do kombinezonu w h&m za 40zł, jak dla mnie rewelacja, sa w takim kolorze malinowym tylko robilam zdjecie z lampa i troche intensywniejszy kolor wyszedl. Oprocz tego czapke w c&a za 29zl moze nie najtaniej ale ciepła jak cholera i Majka wyglada w niej bosko;-) Kaloszki z lumpa co ostatnio pisałam i adidaski nowe w deichmanie takie byle jakie na jesien za 24zl. No i pare szmatek z lumpa tez, kamizelka była nowa ale Maj dzis w niej chodzil i wylała na siebie kakao:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
super zakupy, czapka rewelacyjna, na pewno z tym kożuszkiem Maja nie zmarznie ;] a co do butów emo to one nadają się chyba tylko na w miarę suchą pogodę? bardzo mi się podobają, niestety nie mam komu takich kupić ;p chyba że sobie na dziecięcym dziale na pewno byłby mój rozmiar ;p

Ivaz dzieki, bede bardzo wdzieczna jak zerkniesz. Ja dla Majki to bym chiala rozmiar 22, na zime chyba tez jednak jej wezme 22 a zwlaszcza emu, ja tez takie mam tylko nie z nexta oczywiscie;-) i one sie mocno w srodku uklepuja i z r.23 to by mi wyleciała. Te adidasy co jej dzis kupilam sa 22 i sa gdzies 0,5cm za duze ale 21 byly na styk. A poza tym ona w r.21 przechodzila od poczatku wiosny wiec nie ma szans zeby przez zime stopa jej az do 23 urosła bo i tak rosnie wolniej niz przedtem

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry