reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Spokojnie, to nie rewia mody :tak:
Ja tak jak maniulka lubię dziewczece dziecięce ubranka :tak: Na ostatnim weselu Ada może wg gustów niektórych z Was nie miała ladnej sukienki, ale wszystkim sie podobało, bo wyglądała jak mała dziewczynka, a nie dziecko przebrane za dorosłego.

reklama
mi się większość sukienek podoba, bo mam chłopca i nie mogę go tak ładnie ubrać ;p tylko różnego rodzaju spodnie + bluzka, koszula, bluza, sweterek... ;]

no ale ta pierwsza co mi się podobała sukieneczka nexta ta czerwona to jak najbardziej jest dziewczęca , te balowe suknie ociekające ozdobkami to jak dla starej malutkiej, ani to dziewczęce ani ładne tyle ze bogate i błyszczące, takie bezy, ale czy ładne rzecz gusta dla mnie kicz ja wole skromne, ale z klasą o prostym fasonie sukieneczki z jakąs gustowną delikatną gustowną ozdóbka, takie ze bedzie pasowało ją włożyc na wiele okazji a nie tylko na wesele
np cos takiego Monsoon Accessorize - Baby Girl Roses Pink Bodice Dress

Agnesiaa masz rację w sumie Zoska to tak rzadko chodzi w sukienkach, ze naprawde szkoda kasy na jakieś drogie sukienki na jeden raz i to na kilka godzin, lepiej kupic cos bardziej sensowengo.
Az trudno uwierzyć ale mamy teraz tylko dwie sukienki, i dwie spodniczki których nie miała ani razu na sobie, za to spodni cała kolekcję

dziewczyny nie wiem czy u Was tez jest to modne ale w Warszawie najwięcej w parkach widać mnóstwo dzieciaków już 2-latków jeżdzących na laufradach, tj rowerkach biegowych, ale jak dzieciaki na tym śmigają naprawdę widac ze maja frajdę. Ja ogladałam w świecie dziecka taki rowerek biegowy super sprawa leciutki jak się dzieciak zmęczy jeżdzeniem spokojnie mozna wziąc w ręke i przenieść, ale rzadko widziałam zeby którys sie zmęczył. Chodzi mi o cos takiego ROWER ROWEREK BIEGOWY Laufrad EASYGO BIKER GRATISY (1215504633) - Aukcje internetowe Allegro czy u was też jest na to szał?

Doszły buciki sa bardzo ładne czarne ze srebrnym przeszyte rózowa nitką i powiem szczerze ze ze sa sporo za duże, całe szczęscie ze wzięłam 23 a nie 24 na pewno starcza na cała zimę nie sądze ze młodej az tyle noga urosnie zeby z nich wyrosła, ma w ich jeszcze ok 2 cm luzu, na forum eksperckim zdrowa stopa wyczytałam ze but nie może być za duży więcej niz o 1,2 cm bo dziecku się noga zniekształaca w dużo za duzym bucie, w 24 to by sie utopiła byłby nie dość ze za duze to i za szerokie i nie wygodnie byłoby jej chodzić.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Iwona fajna kurteczka, tyle że ja już mam 2 bezrękawniki, 2 kurtki i bluzę taką z kożuszkiem, więc mi już wystarczy na jesień ;]

Ivaz u nas też dzieciaki na tym jeżdżą, ale nie myślałam jeszcze o czymś takim dla Kuby, może na drugie urodziny

Agnesiaa no ja tez myslałam o zakupie ale też dopiero na przyszła wiosnę, tylko chciałam zapytac czy u was tez jest trend na takie rowerki

reklama
kilka dzieciaków widziałam, tyle że trochę starszych, ok. 4 letnich, ja bym takiego roweru nie chciała ;p ale Kubie może się spodoba ;]

Do góry