reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

dziewczyny śliczne ubranka zawsze rozczulały mnie takie małe dzidziusiowe ciuszki :tak: a te sukienusie
TEŻ CHCĘ MIEĆ CÓRCIE :-p:-D:-D:-D:-D żeby jej ubierać te malutkie sukieneczki...

reklama
wszystkie ubranka śliczne
a z tym różowym to jest tak, że o cokolwiek zapytam moją córkę, to ma być rózowe ;-) buty, pasek, spodnie, gdyby sama kupowała to miałaby 100% różowych rzeczy, całe szczęście kupuję ja ;-)

Ja chyba wózek na koniec zostawie bo naprawde mam problem nie wiem jaki chce i w ogóle nie wiem szukam patrze i hmmmm
wozeczki fajne wszytskie:tak:

Wczoraj bylismy w sklepie i ogladalismy wozki,akurat na zmianie byla moja znajoma i jej kolezanka noi co nieco nam doradzila bo ona wychowala 3dzieciaczkow,tzn njamlodszy ma 1roczek.
Stwierdzila ze tak zbytnio to nie jest nam potzrebna gondola tylko taka spacerowka co do niej jest taki wklad i wyglada jak duzy wozek,bo w sumie maoe ma i racje bo tu w Irladnii nie ma zimy i wiosna dosc szybko sie zaczyna,odradzila nam tez nosidelko,bo zbedny wydatek,doradzila od razu fotelik tez takim wkladem od 0-3lat.
Ona mowila ze dla najmlodszego kupila wozek za 500euro i nosidelko za 120euro i wozka uzywala 3miesiace a potem kupila taka spacerowke do konca rozkladana a nosidelka moze 2razy uzyla.

Kurcze teraz mam taki mentlik w glowie ze szok.
Moze jeszcze wy mi cos doradzicie bo juz sama nie wiem.

Ale sie rozpisalam!!!!!

ewelcia86 powiem ci że ostatnio też zastanawiałam sie nad gondola termin mam na koniec marca wiec bliżej wiosny może faktycznie spacerówka z wsadem jest dobrym rozwiązaniem muszę ten temat przemysleć:tak:

ewelcia86 powiem ci że ostatnio też zastanawiałam sie nad gondola termin mam na koniec marca wiec bliżej wiosny może faktycznie spacerówka z wsadem jest dobrym rozwiązaniem muszę ten temat przemysleć:tak:

a no wlasnie,kurde ja tez nad ty mysle.Bo i kasy by mi zostalo.
bo za wozek taki 3czesciowy musze dac okolo 600euro,mowie o takim lepszym bo taki badziew to za 300pare sie kupi.\
A jak bym kupila ta spacerowke i fotelik do samochodu to i jeszcze bym miala lozeczko.Ale kalkuluje.

reklama
Cos kojarze ze pare stron wczesniej ktos o tym pisal i nawet chyba zdjecie bylo wklejone-ale co do zdjecia nie mam pewnosci.
tez musze poszperac i poczytac dokladnie.naszczescie nie musimy jescze kupowac:-)​

Do góry