reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Witajcie nie chciałam zapeszać teraz już mogę sie pochwalić wczoraj wylicytowałam ten wózek w sumie dla mnie się cena liczyła szukałam czegoś do 600 zł i udało mi się wózek jest oczywiście nowy.
Jest to model balerina babyaktiv

Załączniki

• wózek.jpg
    wózek.jpg
    64,9 KB · Wyświetleń: 33
Witajcie nie chciałam zapeszać teraz już mogę sie pochwalić wczoraj wylicytowałam ten wózek w sumie dla mnie się cena liczyła szukałam czegoś do 600 zł i udało mi się wózek jest oczywiście nowy.
Jest to model balerina babyaktiv

super, wygląda na bardzo fajny. Gratuluję wygranej aukcji :)

a do mnie mój wózeczek przyjedzie w czwartek bądź w piątek, już się nie mogę doczekać

Nawet śniło mi się, że mała się urodziła a my na wózek czekaliśmy i nie mieliśmy jak małej wozić ;)

b74c283624d83144.jpg

carolin jak juz przyjdzie to zdaj relacje koniecznie :-)

ja go już oglądałam 15 razy w sklepie :) nawet mój mąż nim powoził ;) hihihi
lekko się prowadzi wygląda na dość solidny i spełniał wszystkie nasze oczekiwania, tylko zdecydowaliśmy się na nosidełko/fotelik Maxi Cosi a standardowe. Nosidełko/fotelik już stoi i czeka na wózek i małą do kompletu :)
właśnie zauważyłam, ze mój suwaczek pokazuje 99 dni :) to tylko już dwie cyferki :)

reklama
Do góry