reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Maniulka,kaczuszka przepiekne ciuszki!maniulka sporo tego masz-ja wlasnie tez i dlatego juz nie kupuje a szkoda!Widze juz sukienusie na chrzest:)kaczuszka pajacyk z kubusiem puchatkiem wyczesany:)

reklama
kaczuszka2 u mnie niestety się nie otwierają te pliki które wstawiłas:-(
Saro a do tej sukienusi jest jeszcze czapeczka to też dostałam ten kto dał mi ciuszki kupił na chrzciny dwie sukieneczki i w domu sprawdzał w której pójdzie dzidzia do chrztu wybór padł na inna więc ta pięknosć z metkami i ceną dotarła do mnie a tak wogóle to bardzo dużo ciuchów dali mi nowych pewnie tyle tego mieli że nie znosiła dziecinka dlamnie z kożyscią,rozmiary od 68 do 86 mam schowane ale myslę że tyle samo ich jest i już podobno czekają na mnie następne

Ostatnia edycja:
carolin - koniecznie napisz wrażenia jak przyjdzie wózeczek, my też wybraliśmy mikado, tylko ciągle nie wiemy jaki kolor;-)

hihi, u mnie to mąż podjął decyzję, ale po chwili stwierdziłam, że ma rację :) u mnie koleżanki w pracy (3 ciężarówki) również wzięły Mikado i zdecydowały się na zielony, niebieski i czarno-czerwony :)

Carolin musisz koniecznie zdać nam relację o tym wózku. Ja też chcę taki !! :-) U mnie pewnie będzie czerwony :-)

a gdzie chcecie kupować ?

Carolin ja jeszcze nie oglądałam w realu. Remont na razie ważniejszy więc wezmę się za to po świętach. Myślę, że to będzie zależało od ceny, kupię tam gdzie będzie taniej ... Ja wybór koloru pozostawiam też mojemu Tomkowi, a on mówi o czerwonym w czarne koła :-)

Maniulka sliczne ubranka i rzeczywiscie sporo.Fajnie jak ma kto dac lub pozyczyc,wtedy nie trzeba tyle samemu kupowac.
W sumie jak bym byla w PL to tez pewnie bym cos dostala uzywanego.
Kaczuszka pajacyk z kubusiem puchatkiem jest slodki:-).

Myfa w tym lumpeksiku to bylam pierwszy raz bo dopiero z 2tyg tem go otworzyli,ale tam jest duzo rzeczy dla dzieci z metkami lub malo co noszonych i napewno bede tam czesciej wpadac.
Chyyyuba ideeee w sroooodeee hahhaha

reklama
Do góry