reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
W tamtym roku w niemczech w Tchibo były te kombinezony bo je oglądałam .Może i w tym będą ale pewnie jak sie zrobi chłodniej.Jeśli je zobacze to dam wam znać.Dzisiaj chyba pojadę na zakupy(jeśli m wróci do 18-ej) jeśli coś chcecie to piszcie.

a w szczecinie w tchibo nie widzialyscie przypadkiem tych kombinezonow? mam ten niebieski w obserwowanych ale cos czuje ze jak jest tylko jeden to cena ladnie skoczy do gory :) dlatego wolalabym isc normalnie kupic w sklepie ;p

Isku w ogole zobaczylam w calosci wozek to malo ma tego pomaranczowego http://maciuszek.com/index.php?main...d=1410&zenid=7c00c1df3fedead7722e3f40150dc06c

szkoda ze inne kolory niedostepne, ale chyba wszystkie mi sie podobaja, bo sam wozek mi sie podoba ;p

Ostatnia edycja:
Iwona kupilam Ci kozaczki,a raczej Marysi.
Rozmiar 6:-).Na zdjeciu sa ciemniejsze a w realu jasniejsze-super sa:tak::-)
Maniulce tez kaloszki zakupilam;-)

ewelcia super.Bardzo ci dziękuje.Akurat m przyjechał po mnie i jedziemy do niemiec.Wyślij mi nr konta i ile mam wysłać pieniędzy razem z przesyłką,jak tylko wrócę to ci przeleję na konto.Ale jestem zadowolona:-) ewelcia jeszcze raz dzieki.:-):-):-)

Iwona gadalam z Maniulka przez telefon i jej mowilam ze wysle jutro te kozaczki dla Ciebie i dla Maniulki kaloszki w jednej paczce.Moze tak byc?
Podaj mi na priva Twoj adres,ja jutro polece na poczte i wysle.i dopiero Ci podam koszty przesylki.
Podziele na was dwie:)c\
czy tak bedzie dobrze?

Iwona i jak tam zakupy w Niemczech? Było cos fajnego? Ja ostatnio kupilam w zarze pare ciuszków Nadii ale to letnich i płaszczyk na jesien w rekids a teraz mysle juz wlasnie o kombinezonie itp na zime, ale chyba to za wczesniej jeszcze co:crazy:

Nic mi nie mówcie o zakupach bo weszliśmy do aldika po papier toaletowy a później chciałam zrobic zakupy w realu.Jak doszłam do reala to okazało sie że akurat zamykają bo dzisiaj i wczoraj było do 20-ej.Wcześniej zdążyłam wejsć do Tchibo i jeszcze nie ma nic zimowego.

Ostatnia edycja:
strasznie duzo sie dzis dzialo w zwiazku z tymi fotelikami,az mnie glowa boli:-D
Ale wzielysmy tego recaro young sport 9-36kg (stm),po konsultacji w 3 sklepie gdzie chwalono ze to b.glebokie foteliki i jedne z lepiej oslaniajacych w klasie 9-36 kg-faktycznie miednica i glowa ma dobra ochrone porownujac z innymi w tej klasie wagowej.I ta wkladka redukcyjna dla mlodszych dzieci ladnie wypelnia te skorupe z siedziskiem.Nawet jakby Juli jezdzila w nim tylko do np 25 kg to i tak bedzie miala przestronniej niz w 9-18 czy w 9-25.mam nadzieje ze wszyscy bedziemy zadowoleni a Juli bezpieczna.Kamien spadl mi z serca,koniec problemu,czuje zadowolenie:)

Agniesia-ile ty bedziesz miala tych wozkow w sumie?bo sie doliczyc nie moge;)))

Uciekam juz i do nastepnego razu!:)

reklama
Saro a jaki kolor, pokaż zdjęcia :tak::tak:

dziewczyny porwała m isię folia przeciwdeszczowa, oszło na szwie, czy to jest sens reklamowac, chyba nie.

tylko gdzie to zszyć, u krawcowej, ręcznie??:confused::confused::confused::confused::confused:

Do góry