Zaraziłyście mnie tym kombinezonem.Widziałyście ze można go spiąć( kurtkę ze spodniami) i wtedy jest jak jednoczęsciowy. Kombinezon TCHIBO TCM 86/92 (1164621912) - Aukcje internetowe Allegro *** TCHIBO *** kombinezon chłopięcy NOWY 86/92 (1159398903) - Aukcje internetowe Allegro Na allegro więcej ich jest dla dziewczynek.
reklama
W tamtym roku w niemczech w Tchibo były te kombinezony bo je oglądałam .Może i w tym będą ale pewnie jak sie zrobi chłodniej.Jeśli je zobacze to dam wam znać.Dzisiaj chyba pojadę na zakupy(jeśli m wróci do 18-ej) jeśli coś chcecie to piszcie.
a w szczecinie w tchibo nie widzialyscie przypadkiem tych kombinezonow? mam ten niebieski w obserwowanych ale cos czuje ze jak jest tylko jeden to cena ladnie skoczy do gory dlatego wolalabym isc normalnie kupic w sklepie ;p
Isku w ogole zobaczylam w calosci wozek to malo ma tego pomaranczowego http://maciuszek.com/index.php?main...d=1410&zenid=7c00c1df3fedead7722e3f40150dc06c
szkoda ze inne kolory niedostepne, ale chyba wszystkie mi sie podobaja, bo sam wozek mi sie podoba ;p
Isku w ogole zobaczylam w calosci wozek to malo ma tego pomaranczowego http://maciuszek.com/index.php?main...d=1410&zenid=7c00c1df3fedead7722e3f40150dc06c
szkoda ze inne kolory niedostepne, ale chyba wszystkie mi sie podobaja, bo sam wozek mi sie podoba ;p
Ostatnia edycja:
ewelcia super.Bardzo ci dziękuje.Akurat m przyjechał po mnie i jedziemy do niemiec.Wyślij mi nr konta i ile mam wysłać pieniędzy razem z przesyłką,jak tylko wrócę to ci przeleję na konto.Ale jestem zadowolona:-) ewelcia jeszcze raz dzieki.:-):-):-)
Iwona gadalam z Maniulka przez telefon i jej mowilam ze wysle jutro te kozaczki dla Ciebie i dla Maniulki kaloszki w jednej paczce.Moze tak byc?
Podaj mi na priva Twoj adres,ja jutro polece na poczte i wysle.i dopiero Ci podam koszty przesylki.
Podziele na was dwiec\
czy tak bedzie dobrze?
Podaj mi na priva Twoj adres,ja jutro polece na poczte i wysle.i dopiero Ci podam koszty przesylki.
Podziele na was dwiec\
czy tak bedzie dobrze?
Iwona i jak tam zakupy w Niemczech? Było cos fajnego? Ja ostatnio kupilam w zarze pare ciuszków Nadii ale to letnich i płaszczyk na jesien w rekids a teraz mysle juz wlasnie o kombinezonie itp na zime, ale chyba to za wczesniej jeszcze co
Nic mi nie mówcie o zakupach bo weszliśmy do aldika po papier toaletowy a później chciałam zrobic zakupy w realu.Jak doszłam do reala to okazało sie że akurat zamykają bo dzisiaj i wczoraj było do 20-ej.Wcześniej zdążyłam wejsć do Tchibo i jeszcze nie ma nic zimowego.
Ostatnia edycja:
S
Sara27
Gość
strasznie duzo sie dzis dzialo w zwiazku z tymi fotelikami,az mnie glowa boli
Ale wzielysmy tego recaro young sport 9-36kg (stm),po konsultacji w 3 sklepie gdzie chwalono ze to b.glebokie foteliki i jedne z lepiej oslaniajacych w klasie 9-36 kg-faktycznie miednica i glowa ma dobra ochrone porownujac z innymi w tej klasie wagowej.I ta wkladka redukcyjna dla mlodszych dzieci ladnie wypelnia te skorupe z siedziskiem.Nawet jakby Juli jezdzila w nim tylko do np 25 kg to i tak bedzie miala przestronniej niz w 9-18 czy w 9-25.mam nadzieje ze wszyscy bedziemy zadowoleni a Juli bezpieczna.Kamien spadl mi z serca,koniec problemu,czuje zadowolenie
Agniesia-ile ty bedziesz miala tych wozkow w sumie?bo sie doliczyc nie moge))
Uciekam juz i do nastepnego razu!
Ale wzielysmy tego recaro young sport 9-36kg (stm),po konsultacji w 3 sklepie gdzie chwalono ze to b.glebokie foteliki i jedne z lepiej oslaniajacych w klasie 9-36 kg-faktycznie miednica i glowa ma dobra ochrone porownujac z innymi w tej klasie wagowej.I ta wkladka redukcyjna dla mlodszych dzieci ladnie wypelnia te skorupe z siedziskiem.Nawet jakby Juli jezdzila w nim tylko do np 25 kg to i tak bedzie miala przestronniej niz w 9-18 czy w 9-25.mam nadzieje ze wszyscy bedziemy zadowoleni a Juli bezpieczna.Kamien spadl mi z serca,koniec problemu,czuje zadowolenie
Agniesia-ile ty bedziesz miala tych wozkow w sumie?bo sie doliczyc nie moge))
Uciekam juz i do nastepnego razu!
reklama
magda19lenka
MTM
Saro a jaki kolor, pokaż zdjęcia
dziewczyny porwała m isię folia przeciwdeszczowa, oszło na szwie, czy to jest sens reklamowac, chyba nie.
tylko gdzie to zszyć, u krawcowej, ręcznie??
dziewczyny porwała m isię folia przeciwdeszczowa, oszło na szwie, czy to jest sens reklamowac, chyba nie.
tylko gdzie to zszyć, u krawcowej, ręcznie??