Pisze tylko tutaj bo u nas bez zmian.
Tak dawno sie nie logowalam ze prawie hasło zapomnialam
Ostatnie zakupy:
Przede wszystkim-Julita ma 4 wozki + 5ty rowerek...
Jak dzis ustawilam wszystkie 4 w pokoju to z mezem plakalismy ze smiechu-1 ziecko a 4 wozki,normalnie jak w sklepie
))Foty wszystkich 4 wozkow (a raczej 2 nowo nabytych) na pewno kiedys zamieszcze,bo smiesznie wygladaja zestawione obok siebie-mozna je sobie porownywac,co dzis z mezem przez godzine robilismy jak wariaci
))
Tak wyszlo bo moi rodzice chca miec swoj,tesciowie tez swoj (bysmy nie mieli klopotu z wozeniem) a ze Juli jest tranzytowa i przebywa to tu to tam (czesto z nia gdzies jezdzimy) to moze faktycznie i lepiej.Teraz nie wiem ktory komu rozdzielic...Prawdopodobnie czolg pojedzie do tesciow,a dalej nie wiem jeszcze.Na pewno u mnie zostaje cybex.2 nabyte to inglesina espresso-male i lekkie cacuszko,swietna amortyzacja,prowadzi sie bombowo.Kiedys juz mi sie podobala bo ma ksztalt arii oh,ale naczytalam sie na forach ze taka waska i odpuscilam.Dopoki jej nie zobaczylam na placyku zabaw na julianowie.Normalny wozek!maly to fakt ale siedzisko ma jak w cybexie,moze 1 cm wezsze.Wiec kupilam sliczna niebiesciutka
inglesina espresso (1111852190) - Aukcje internetowe Allegro
i obawiam sie ze zostawie ja u siebie wraz z cybexem pozbywajac sie czolga do tesciow.mama z kolei wyszukala sobie przez serwis gratka wozek graco ultima z 2006 r (wyglada inaczej niz te w necie),wiec taki mamy-fajny,duzy kosz na zakupy,amortyzacja taka sobie wg mnie podlug inglesiny ale szerokie siedzisko,buda sie dobrze naciaga i kolor czarny
Ogolnie design ma spoko ale cybexowi nie siega do piet
Juli narazie najbardziej lubi ten graco,zdrajczyni
a tak poza tym:
od meza na imieniny (marzyl o koniu na biegunach dla juli odkad sie urodzila
):
KONIK NA BIEGUNACH KOŃ INTERAKTYWNY (1103301234) - Aukcje internetowe Allegro
ode mnie bo pogubila z poprzedniego sortera wsyzstkie klocki a nakladke polamala
:
FISHER PRICE kolcki edukacyjne sorter kształty (1101326815) - Aukcje internetowe Allegro
ciuszki:
GEORGE i inne __ PIĘĆ super BLUZ 86 cm dla NIEJ (1145797249) - Aukcje internetowe Allegro
LONSDALE __ TRZY pary DRESÓW na 86 cm dla NIEJ (1131948699) - Aukcje internetowe Allegro
*G*NOWY 2cz.kombinezon I!ok.74/80 WYPRZEDAŻ!!! (1109556857) - Aukcje internetowe Allegro
kombinezon cienszy bo ma taki mega gruby czerwony z pasem przeciwsnieznym ale uznalam ze to sie nadaje na -10 a na 0 tez by mogla miec.Na wymiary nie patrzec bo 74/80 u tego pana = 86
za to sprzedalam ostatnio okolo 100 swoich ciuszkow (w mega pakach) i 20 ciuszkow Julitki z czego zarowno swoje jak i po juli znow mam wystawione,takze rownowaga jest
Jeszcze zostalo kupno fotelika samochodowego dla mojej mamy by miala w swoim aucie.1 dziecko a 4 wozki + rowerek,2 foteliki,2 lozeczka itp tip...co bedzie przy 2???