reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ivaz mówisz nałóg :-D:-D:-Dja na szczęscie mam juz wszystko co mi potrzeba :-D:-D:-Dmąż już więcej by nie przeżył
Myfa a w jakim sensie zajechany masz wózek,podobno one sa nie do zdracia i wieczne :szok:mi osobiście tez się średnio podobają,ewentualnie kolorystyka szary-róż,brązowy-róż :tak:ale wygląd do bani

reklama
Powiem Wam tak. Też mówiłam, ze maclareny sa brzydkie, ale im bardziej tak mówiłam tym bardziej sie do nich oswajałam :-D

maniulka - tak to się chyba nałog nazywa. Postanowiłam, że pozostanę przy carrerze na chłodniejsze dni i zimę, bo mam do niego śpiworek i w ostatnią też sobie dobrze radził, a przydało by się coś naprawdę lekkiego, na codzienne spacerki, wypady do marketu itp. Mąż, no cóż - on też ma swoje pasje :tak: A ja mam swoje :-)

Także przedstawiam Wam mojego nowego nabytka - Maclaren quest kolor coffe braun

Załączniki

• HPIM6092.jpg
    HPIM6092.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 37
  • HPIM6084.jpg
    HPIM6084.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 34
  • HPIM6081.jpg
    HPIM6081.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 41
  • HPIM6088.jpg
    HPIM6088.jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 39
  • HPIM6082.jpg
    HPIM6082.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 39
Pojechaliśmy do sklepu by przymierzyć ją do xt, do questa i triumha. Okazało się, że mają jeden egzemplarz questa i wysyłają go do innego sklepu, bo chcieli ten kolor. Facetka go przyprowadziła z zaplecza. Jak Ada zobaczyła ten wózek, chyba z pół sklepu przebiegła i się do niego wpakowała :-D Podobał mi się też xt głównie ze względu na budkę i regulowany podnózek, ale Ada nie chciała w nim siedzieć. W queście przesiedziała całą wizytę w sklepie. W sumie my nie przyjechaliśmy z zamiarem kupienia wózka, bo chciałam zamówić na allegro, ale cena jego była nieco wyższa niż nowych na allegro. Poszliśmy więc do castoramy po korę do ogórdka i mieliśmy czas by się nad wózkiem zastanowić. No i wróciliśmy. Zapytaliśmy tak dla hecy czy jeszcze jakiś rabacik dostaniemy i jeszcze 30 zł nam opuścili :-)

Eve bardzo udany zakup, gratuluję, ale quest chyba też ma regulowany podnózek??? A maclareny sa ponadczasowe, moj ma z 8 lat i różni się tylko tapcerką i sposobem rozkłądania oparcia.
Myfa ja zuważyłam ze triumph jest duzo bardziej zwrotny od xlr, pewnie daltego ze to jest dużo mniejszy wózek i dużo łatwiej się nim manewruje.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maniulka zjechany hmmm hamulec czasem musze mocniej odblokowac bo nawala, poza tym gibie sie.....szwagier mowi ze sporo takich egzemplarzy jezdzi po Londynie.....mysle ze ostro przesadzono z reklama tych wozkow....najwiekszy atut ich to budka....i szybkosc w rozkladaniu oparcia :-)

Eve sliczny wozek...... masz miejsce na tyle wozkow? moze jakis garaz ? ;-)

myfa - mac to mój 2 wózek na stanie i raczej ostatni, bo tolerancja mojego M też ma swoje granice :tak:

Ale wózek już wypróbowany i to jest poezja jeźdżenia, nie uważam by był przereklamowany. Jeździ się 100 razy lżej niż carrerą (ale ona też cięższa, bardziej obudowana). Będzie mi brakować tej budki, bo w queście taka uboga jest, ale może parasolkę sobie sprawię - zobaczymy.

ivaz - podnózek nie jest regulowany, ten materiał to taka imitacja i to go od triupha odróżnia i oparcie - poziomy i sposób opuszczania.

Eve kolor wózeczka cudowny,gratuluję zakupu :tak::tak::tak:myslę że to dobra decyzja lekki,zajmuje mało miejsca na lato,wypad do sklepu idealny a twoja carrera zimą zapewne spełni swoją rolę.Musze powiedzieć że ten model maca mi sie podoba bardziej niż te x.. tzn te większe

Eve ale wszędzie piszą ze jest wysuwany, sprawdz dobrze w maclarenach ta regulacja jest schowana w tapicerce na końcu tego materiału po obu stronach powinny byc dziurki i trzeba tam włożeć pleć i wyciągnąć taki drucik z boków stelaża wtedy podnóżek zrobi się sztywny i bedzie leżał poziomo, a nie wisiał, a nóżki bedą na nim leżeć poszukaj, musi być cos takiego

reklama
Do góry