reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
fajne zakupy porobilyscie:)

Nasze zakupki dla Julitki to:
H&M NEXT MATALAN zestaw bluzeczek 9-12-18 m!!! (1061110213) - Aukcje internetowe Allegro

Polowalam na bluzeczki cienkie z dlugim rekawkiem a ze przy okazji spodniczka i bluzeczka na ramiaczka to tylko sie cieszyc-zataka cene ;) :p

No i mula-poprzednia Julita rozwalila-wyrwala drut z drewna...nie wiem jak,moze fretka jej w tym dopomogla.Ta petla jest duzo wieksza niz ta co zepsula a bawi sie tym sporo wiec jej kupilam.

http://www.allegro.pl/item1062216816_mula_ukladanka_przekladanka_jak_nowa.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Saro cena powalająca, bluzeczki fajne, jak tez ostatnio polowałam na takie cienkie z długim rękawem. A układanku mula to jest z ikea tylko starsza wersja, ma mniejsze koraliki, niz te które sa teraz w sprzedazy ale jest troche bardziej skomplikowana co jest na plus oczywiscie.
A do mnie przyszedł ten maclarenik co ostatnio go kupiłam za 90zł i musze powiedziec ze jest super, leciusieńki, trzeba trochę go odświeżyć ale ogólnie jest w stanie bdb więc warto było go kupić.
Ma tylko dwie pozycje odchyłu oparcie, ale Zocha nie kima w wózka więc dla mnie no problem, najważniejsze ze jest maleńki i lekki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maniulka Zosia jeszcze nie widziała bo wózeczek przyszedł do mnie do pracy, wszystkie paczki zamawiam do roboty bo tu o wiele szybcie dochodzą, niz do domu bo nie zawsze listonoszowi sie chce przyjśc i przynieść awizo, a w pracy poczta jest codziennie

Maniulka zamawiaj, domkiem ostatnio świetnie bawiła sie u nas czterolatka mojej kumpeli, ja na razie domek schowałam bo Zośce sie troche opatrzył, wyjmę go za jakiś 2-3 tygodnie i znów bedzie szał

reklama
Zamieściłam na zamkniętym ale tam nie wszystkie zaglądają więc i tu zamieszczę :-) maila którego do znajomych rozsyłałam:-)

Witajcie.
Jak zapewne część osób wie postanowiliśmy założyć własną firmę (choć firma to jak na razie za dużo powiedziane ) :-)reszta co nie wiedziała, właśnie się dowiedziała :-)

Najlepszą metodą na rozreklamowanie własnej firmy jest marketing szeptany, więc zwracamy się z prośbą abyście rozesłali naszego linka do jak największej ilości osób.
Znajomych, rodziny, osób które mają dzieci a także osób które ich nie mają ale mają znajomych które dzieci mają ;-) hehe ;-) w każdym bądź razie do wszystkich do których możecie J

To link do naszych aukcji:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Na razie działamy na allegro ale w ciągu 2 miesięcy założymy sklep internetowy i wtedy poprosimy Was jeszcze raz o pomoc. W miarę upływu czasu rozszerzymy także nas asortyment.

Z góry dziękujemy za każdy wysłany e-mail do kogo tylko możecie i zapraszamy do zakupów :-)

Wierzymy że nas wspomożecie :-)

Pamiętaj roześlij dalej!!!

Ahaaaa na hasło :SMYKARAJ przy zakupie 5 % rabatu

Pozdrawiamy
Magda, Oliwier i Zbyszek:-)

Do góry