reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Marlena ale pech ..... mam nadzieję, że facet ci szybko dośle tą wkładkę i Alanek szybko będzie biegał w nowych butkach ....
Nam Gosia też z butów powyskakiwała ... musimy nowe pokupować

agnesiaa też oglądałam ten właśnie warsztat :-)

Ale narazie nie będę kupywac bo Alan od jakiegoś czasu wogóle nie chcę żadnymi zabawkami się bawic jeszcze trochę odczekam aż mu to minię.

Martynka maluje kredkami świecowymi,ja osobiście polecam bambino w drzewie tu niestety niema ale jak pojadę do Pl to jej kupię,mamy takie ale to Maćka do szkoły więc mu nie podkradamy za to nie używa świecowych a Martynka jak najbardziej.
A ten warsztat świetny i wcale nie za takie duże pieniądze :-)

reklama
marlena-fajna:tak:
Zabawki Kiddieland podobaja mi sie bo jest w nich pewna logika-tzn mozna nimi bawic sie w sposob logiczny.Np oslawiony domek :-D lub chociazby ten warsztat czy kuchnia-to sa zabawy tematyczne ktore mozna jakos odniesc do rzeczywistosci a nie naciskac pierwsze lepsze przyciski.Pokazalam Julicie jak sie bawic domkiem na przykladzie mieszkancow-przeszlam nim przez drzwi,potem ze niby odbiera telefon,robi pranie,gotuje,nastepnie idzie na gore,siada na kiblu,oglada tv itp.Juli od razu zalapala-tylko w skroconej wersji-chodzi tym ludzikiem po domu i najczesciej sadza go na kiblu:-DMimo ze rozpracowala wszystkie przyuciski (i sama sobie bije brawo:-p) to domek nie jest nudny.Fajne te zabawki:tak:

Do góry