reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Isku i co dostałas w końcu to paczkę z tymi ubrankami???
Marlena jednak warto było poczekać a tramki super!!
Atsonie nie mam pojęcia co kupic na dzień dziecka tym bardziej ze Zoska miała teraz imieniny i pomysły się skończyły

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja też nie mam pomysłu, ubran ma już dośc a zabawek tym bardziej. Nie wiem co tu wymyślec.

A za trampkami warto było poczekac, tylko niech mi teraz szybko je przyslą hehhe

Ostatnia edycja:
ivaz nie, nie dostałam, Madzik też nie dostała, to jest oszust:wściekła/y:, teraz sprzedaje dalej na innym koncie!!! :wściekła/y: w przyszłym tyg idę na policję

a co do zabawek to pomyślałam sobie ze kupię małemu - nawet bez okazji - zabawkowe garnki i talerze, ma swoją szufladę w kuchni i miałam tam plastikowe miski którymi rzucał z radości, to było dobre do czasu az mi jedna miska pękła, dlatego zakupię mu zabawki i niech się nimi bawi w kuchni :)

Ostatnia edycja:
Isku kurde trochę mi głupio bo ta ja dałam linka do tej aukcji, ale skąd mogłam wiedzieć, a mozesz przypomniec jego dane ?? wrzuć jakis link do jego aukcji

O moonik ale ja spostrzegawcza jestem własnie zauważyłam ze ty też klikasz z Warszawy, moze i my sie wybierzemy do Zoo bo w sumie mam bardzo blisko a jeszcze w tym roku nie byłam,

kupiłam Kubie bluzeczkę z Nexta na allegro, ale wiecie co... pomyliły mi się aukcje (mam ich milion w obserwowanych + drugi milion pootwieranych, bo przeglądam) i kupiłam nie tą co planowałam, w zasadzie nie wiem jaką kupiłam, bo zdjęcia nie ma <lol> wiem, że Next, 1,5-2 latka i niebieska, a i z małpką, a te z małpką w zasadzie fajne są więc jest nadzieja, że będzie ok ;p haha no to zobaczymy co przyjdzie ;p a do tego kupiłam jeszcze brązowo-pomarańczową z Georga i tu już było zdjęcie ;p :D a to od jednego sprzedawcy ;p jak brzydka będzie ta Nexta to oddam komuś 5zł nie majątek ;p

reklama
ivaz jestem w stałym kontakcie z Madzik, ona tez u niego zamawiała niestety, tamto konto juz zawieszone, a teraz sprzedaje podobno pod nickiem aniaone20 - od niego nie kupujcie!!!!!

Do góry