reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

a mi się wyświetla że jest 21 ;p

ja tak oglądam te sandałki to nic mi się nie podoba i chyba Kuba nie będzie miał sandałek ;p albo się zmuszę do zakupu

Ostatnia edycja:
reklama
ivaz, mierzyłysmy takie :tak: Pozostałe "nabytki" cudowne :tak:

Te zwykłe Huggisty to one są sztywne i beznadziejne, lepsze premium, mają fajny ściągacz. Aktualnie kupujemy Pampers sleep&play. Nam pasują. Cena za 68 około 40 zł.

rzeczywiście, co slepemu po oczach:tak:;-), jutro podjade z Zochą do ecco przymierze jej jakies sandałki 21 i jak bedzie ok to je zamówie, bo cena bardzo ok
A teraz spojrzałam na adres tego outletu to blisko mojej pracy
A takie spodnie ze ściągaczami to bardzo fajna rzecz polecam, te co kupiłam są trochę za duże tj za długie dla Zoski, ale przez gumki na dole z powodzeniem może chodzic bo sie fajnie układaja na dole i mała ich nie przydeptuje i na pewno w takich spodniach długo pochodzi za nim wyrośnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
EVE u nas te huggis premium raniły Kubie nóżki, bo one mają to przy rzepach takie szerokie i twarde, a te pampers sleep&play właśnie nie mają ściągacza, nie rozciągają się na brzuszku, a Kuba ma troszkę brzusia i musi mieć z gumką, żeby mógł wygodnie usiąść ;]

ivaz :D no ceny są niższe niż na allegro, ale jak ja sobie wymyślę jak coś ma wyglądać to później nic mi się nie podoba i mam problem, dla dziewczynek fajne butki, a dla chłopców takie nijakie mi się wydają :/

Ivaz super ubranka,...buciki sliczne,kapelisik rowniez.
Sara ale Wy szalejecie z tymi zabawkami...mialam podobne rybki jak bylam mala.

JA tez musze rozejrzec sie za sandalkami dla Szymka..kiedys z Clarksa ogladalam,ale nie bylo nr....a w srode bylam to wcale zadnych sandalkownie bylo:eek:....

Otworzyli nowy sklep z butami dla dzieci ale jeszcze w nim nie bylam...jak bede nastepnym razem na zakupach to zajrze tam

marlena opłaciło się czekać skoro masz takie jak chciałaś :D

a ja obiecuję sobie, że teraz jak będę w Anglii na wakacje to zrobię dokładniejszy shopping niż ostatnio :D już znalazłam H&M i to na tej samej ulicy co Next, ja chyba ślepa byłam jak robiłam zakupy ;p

dziewczyny, nie wiem, czy ten temat był juz poruszany, jeśli tak to z góry przepraszam.....CO KUPUJECIE SWOIM DZIECIOM NA DZIEŃ DZIECKA?????

reklama
marlena te trampki są extra :-) acha i ta mata do rysowania też, nie widziałam jej wcześniej, zapisałam sobie do ulubionych

Do góry