reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Saro jak wy tyle zabawek Julicie kupujecie to nic dziwnego, że i miejsca nie macie :-D:-D

a te rybki na prawde fajne :tak::tak:

co do cen to trzeba uważać, czasem na allegro i w sklepie cena jest taka sama, a na allegro dochodzi jeszcze koszt wysyłki, ale jak to Sara napisała, za nieruszanie dupska się płaci :-D:-D;-)

reklama
my mamy podobną układankę do tych rybek, tyle że mamy zwierzaczki kurka, krówka, świnka...

u nas w Intermarche Pampers 4 za 62 sztuki 50,99zł ale w realu, auchan czy innych wielkich sklepach wydaje mi się, że są tańsze, ja kupuję od gościa co z Czech sprowadza Pampers 5 68szt za 50zł więc niby trochę taniej, a najczęściej to ojciec przywozi mi z Anglii zwykłe albo majtki

przeglądam allegro w poszukiwaniu koszulek pasujących do nowych trampków, natknęłam się na taką bluzeczkę, tylko ciekawa jestem kto się na nią skusi :eek:
NOWA koszulka BURBERRY beżowa NOVA CHECK 2-3lat@@ (1041571490) - Aukcje internetowe Allegro
rozumiem, że za oryginały się płaci, ale mnie jeszcze nie pogięło ;p

Ostatnia edycja:
Jak dla mnie to jest okropne.

Dziewczyny, co z tymi rajstopkami z mikrofibrą, ma ktoraś, jak one się sprawują po noszeniu, praniu itp.

Eve co do rajstopek to nie pomogę bo Zoska nie sukienkowa, zimą tylko nosiła rajstopy pod spodnie, mam tylko jedną parę taką ładniejsze zakładaną od świeta do sukienki, reszta to takie najtańsze bo pod spodnie nie musiały byc szczególnie ładne.
agnesiaa okropna ta bluzka ciekawe czy metka przyciągnie amatora
Saro, fajne zabawki, my w sobotę mieliśmy imieniny Zośki więc znów przybyło rupieci dostała drewniane klocki, zabawkę do kąpili, pojazd z figurkami wróżek, książkę z wierszami, a na dzień dziecka już sama nie wiem co kupić.
Maniulka Co do pampersów to ja kupuję te premium care ich jest w paczce 52szt a płace od 49zł do 56zł Zośka na nie nie ma uczulenia, od zwykłych pampersów niestety ma , a do innych firm nie mam przekonania kiedyś kupiłam huggisy ale są strasznie sztywne w porównaniu do pampersów i wole nie eksperymentować.

od zapięć w huggisach Kuba miał rany na nóżkach :/ ale majteczkowe były ok, tylko że rzadko można je u nas dostać już częściej pampersa

Tak pytałam o cenę tych pampersów żeby porównać z tymi tutaj no i musze powiedziec że pampersy to my tu mamy taniutkie jest ich 82szt i kosztują 65nok to jest około 32 zł

Edit ja mam jedne takie cieńsze rajstopki (one takie cieńsze ale troszkę grubsze niż te takie dla nas) i dziwnie układają się na stopie jakby z obu stron było wypchane na piętę ale ja je kupowałam normalnie w sklepie bez firmy

moje nowe nabytki dla Zochy, (sukienkę do chrztu pokażę jak odprasuje, mam już ją w domu i jest boska).

ivaz ubranka pierwsza klasa, strasznie podobają mi się spodnie na ściągaczu na dole, a balerinki i kapelusik po prostu cud, a jak dojdzie sukienka do tego to chyba słów mi zabraknie :D
siedzę na allegro, oglądam full przedmiotów, nie mogę się na nic zdecydować, aż mi niedobrze już od gapienia się w monitor :/

reklama
Do góry