reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Wlasnie ten drugi sprzedawca ma bardzo fajne buciki i to tanie, dla chłopcow tez sa bardzo fajne i to ze skóry.

Edit: jeju i jeszcze takie znalazlam no juz sama nie wiem... http://www.allegro.pl/item1037204584_picco_caloskorzane_r_21_14cm_biale.html
Tylko wlasnie mam tez problem jaki rozmiar, bo jak mierzyłam Mai stope to ma tak 12,7 cm wiec czy wkladka na 14 to nie za duzo?? Bo wiem ze troche na zapas trzeba zostawic ale czy az tyle.... bo nie wydaje mi sie zeby jej stopa az tak bardzo urosla

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A mi się te butki szczerze mówiąc średnio podobają - najfajniejsze byly by te 1 w kolorze z tego 2, choć te 3 jeszcze ujdą ;-);-)

Gosia faktycznie super ma ten sprzedawca buciki :-)
te co pokazałaś ostatnie podobają mi się najbardziej :tak:co do rozmiaru to ie wiem,my mamy sandałki numer większe bo pewnie do lata jeszcze coś nóżka jej urośnie

Byłam dziś w zdrowej stópce i mierzyliśmy sandałki dla Ady. Te co ivaz pokazywała z ecco mierzyła i 20 miała jeszcze zapas, a z beffado 20 była i dużo za duża. Babka w sklepie powiedziała, że ta forma ma zawyżoną rozmiarówkę.

Gosia wg mnie najlepsze są na rzep, łatwo i szybko można włożyć i zdjąć, najlepiej je wyregulować. Przynajmniej u nas najlepiej się sprawdzają, bo Zośka jest szybkim bilem i wszystko co się długo zakłada nie zdaje egzaminu. Zeby jej załozyć pajaca do spania muszą byc dwie osoby jedna nie daje rady więc takie buty na zapiecia sa nie dla nas, za dużo ceregieli z zapinaniem.
Ja tez dzisiaj chodziłam za butami dla Zochy ale do chrztu i jednak zdecydowałam się na balerinki, po obejrzeniu tych sandałek w ecco wydały mi się za masywne, za mało delikatne i chyba też nie były białe ale to była taka "złamana biel", a balerinki kupiłam w Zarze białe, całe ze miękkiej skórki, sliczne i delikatne, i o dziwo rozm 21, bo 20 były za małe. Oprócz tego kupiłam biały kapelusik, białe skarpetki z falbanką, białe bodziaki na ramiączkach pod sukienkę, 2 bluzeczki, 1 tunikę i jeszcze jeden kapelusik i uwaga różowy.
Nie mogę tylko znaleźć białych cienkich i gładkich rajstopek, wszystkie co oglądałam były z wzorem, może kupię w sklepie z ubrankami do chrztu bo i tak musże się tam udac po swiecę i szatkę

reklama
Do góry