reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

sandałki... jak tak patrzę na pogodę to wzięłabym troszkę większe, bo prędko ich nie założy, z miesiąc jeszcze na pewno poczekają, a nóżka zawsze odrobinkę urośnie więc chyba większe mogłyby być tym bardziej, że jak się chodzi to nóżka idzie do przodu, więc nie powinno być widać jak będą ciut za duże ;]

te trampki co pokazywałam z Adidasa są jeszcze trochę za duże a to rozmiar 22, a z Nike ma adidaski rozmiar 22,5 i są dobre :D ale nóżkę to ma tak ok 12,5-13cm, nie ma go teraz w domu to nie mogę zmierzyć i buty z Korneckiego mamy rozm. 21

a Ivaz jakiejś konkretnej firmy kupujesz sandałki? bo ja chciałabym jakieś dobre, żeby nóżka mu się nie pociła i żeby wygodne przede wszystkim były, chyba muszę jechać do ecco albo do clarksa, ale ja jeszcze poczekam z sandałkami trochę, mam czas :)

Ostatnia edycja:
reklama
Agnesiaa ja jak bede kupowała sandałki to na pewno jakieś porządne, bo o ile na ciuchach Zochy mogę zaoszczędzic to na butach nie warto, pewnie wybiorę ecco juz mam upatrzone, prawdopodobnie kupie te ECCO / SANDAŁKI R.20 / KOLEKCJA 2010 (1024624264) - Aukcje internetowe Allegro
z tymze podobno na przełomie maja i czerwca w ecco ma bys wyprzedaz 30% więc poczekam
Wiecie a mi się wydaję ze mojej Zosi ta nóżka wolno rosnie, jak jej kupowałam pierwsze buciki wtedy jak zaczęła chodzić to było w styczniu to miała stópkę 12 cm teraz ma 12,5 cm, te pierwsze buciki cały czas sa dla niej przyduze. W styczniu kupiłam jej taez takie szmaciaczki befado na rozm 19, mamy maj a dla niej cały czas te buciki sa dobre.
Kupiłam jej tez w clarksie trzewiczki 21 z wyprzedazy za 60 zł, ale gdzie tam moze do jesieni jej noga do nich urośnie bo na razie to sa duzo za duże

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kubie też za szybko ta noga nie rośnie, bo w grudniu kupiliśmy mu adidaski z nike tak o ok. 1cm większe, bo wtedy jeszcze nie chodził sam a one nadal są dobre i będą jeszcze długo dobre tak patrząc na to ile ma w nich miejsca jeszcze, od grudnia przybyło mu może 0,5cm
a skoro ma być w ecco -30% to trzeba pilnować ;p chętnie skorzystam :D śliczne są srebrne sandałki, ja chętnie kupiłabym siwe ;]

Ostatnia edycja:
Nie, nie zajmuje dużo miejsca, jest mniejsza od odkrywczego domku, Ada sama ją sobie przytargała do salonu znajomych :-D

reklama
Do góry