czesc wam
Julitka poza dniem dziecka ma imieniny w lipcu,rok temu wyprawialismy jej imieniny na 3 razy
Tzn goscie sami sie wpraszali z prezentami jak obwiescilam jej imieniny wiec nalezalo do tego zrobic imprezki chcac nie chcac.
U nas ciezko sklasyfikowac co dostanie na te okazje bo my jej ciagle cos kupujemy,az nie nadazam wam zdawac relacji
Z ubrankami narazie skonczylam bo ma fure,za to tak jak pisalam,liczne plyty bajkowo-muzyczne,troszke jej przybylo prostych zabawek (piaskownica i domowych) z zabawkowego obok mnie bo wyhaczylam 2 nierdrogie (ceny jak na allegro BEZ WYSYLKI po sobie porownuje
)
Ostatnim nabytkiem z allegro bylo to:
ODTWARZACZ CD KARAOKE + 2 MIKROFONY DLA DZIECKA (1008303446) - Aukcje internetowe Allegro
Niestety jeszcze nie wyprobowane,bo nie kupilam baterii a dopiero co doszlo.
Chcialam zeby miala swoj odtwarzacz (wprawdzie mamy wieze i boom boxa ale zeby sobie sama wlaczala swoj sprzet) i dzieki 2 mikrofonom zebysmy mogly razem spiewac do muzyki-bo ona calkiem niezle spiewa!(ale takie proste nanana i lalala).Oczywscie mikrofony zwykle na jacka do kompa i wiezy tez mamy ale chodzilo o to by byl to jej sprzet,by miala swoj dzieciecy fun z tego.Poza tym ja mam hopla bo w zlobku bedzie rytmika-niech dziewczyna bedzie juz osluhana i ospiewana a sprawia jej to wyrazna radosc
Kupilismy jej tez ostatnio ksiazeczki,chyba wszystkie juz to macie-my dopiero teraz kupilismy-tez czekam az dojda:
ZESTAW KSIAZECZK "OBRAZKI DLA MALUCHÓW" (1006202851) - Aukcje internetowe Allegro
Jesli chodzi o prezenty "na przod" to tez myslalam o odkrywczym domku,ktory poleca Ivaz i Eve-wprawdzie Julita ma tone zabawek ale ostatnio znow sie nimi lubi bawic,ciagle siedzi na krzeselku-uczydelku,wiec moze warto trafic w te faze.
Z prostych i tanih rzeczy chce jej kupic cymbalki-takie najprostsze z zabawkowego obok i bebenek.Obawiam sie dac jej moje male djembe lub bongosy bo mi zniszczy.Ja uwielbialam swego czasu grac na perkusyjnych membranowych,uczeszczalam na warsztaty w tym kierunku (city bum bum u p.Wojtka-znany w calej polsce w swoim srodowisku rzecz jasna) i tak sobie mysle ze moze Julitka cos by miala w sobie po mnie
A gitara lezy na szafie i narazie sie kurzy-z mala jest na to jeszcze,boje sie ze jej struna w oko strzeli
A tak to jeszcze myslelismy o domku takim namiocie-na lato,pomysly zawsze sie znajda
Zwlaszcza ze mielismy ostatnio przyplyw gotowki ze spadku,reszta wplacona na lokate i czeka na inne chwile.
edis-no swietny ten komplecik,po prostu bomba ta bombka!!!
Jesli chodzi o ciuszki Japan Style-to uwazaj.Ostrzegam cie,sama mam z 6 sztuk tego typu ciuszkow i drugie tyle zwrocilam (mimo wysokich kosztow przesylki,bo zazwyczaj kupuje kilka rzeczy).Kroj maja spoko,to sa jedne z moich "najdziewniejszych" ciuchow i na pewno zwracaja uwage ale materialy z jakich sa wykonane to na 1 sezon i do hmm maz 3 pran.Stad ta cena
Ale pare rzeczy to faktycznie hity jesli chodzi o kroj w mojej garderobie,niepowtarzalne.Przykladowo kupilam czarna sukienke ktora kompletnie jako sukienka sie nie nadawala ale jako tunika jest absolutnie super.
isku-napisalam maila na stronce "muzyka bobasa" ktora to czesc (bo polecilam znajomej i tez sie mnie pyta ktora to czesc a ja nie wiem bo mnie tez to ktos polecil i tylko tak kupilam bez wiekszej wiedzy na ten temat) i odpisali mi ze to ostatnia 7 czesc-z najbardziej zaawansowanymi aranzacjami-czyli jezeli muza jest polecana dla dzieci 0-36 mies to ta nasza plytka "madry bobas" jest blizej tych 3 latek
w takim razie nie wiem czy jest sens zamawiac te wczesniejsze,bo juli rosnie a nie maleje.