reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Marlena bardzo udane zakupy:tak:, ja mam nadzieje ze bedzie ładne lato, a już na pewno w pierwszych dwóch tygodniach sierpnia bedzie super pogoda bo ja mam wtedy urlop.
Dziasiaj umówiłam się z koleżanką w galerii handlowej Złote Tarasy i oczywiście oglądałam wózki potwierdzam ze w Warszawie to jednak maclareny królują, cała masa ich jest, sporadycznie można spotkac coś innego.
Nic nie kupiłam, tylko body w H&M dla Zośki, chciałam sobie kupic buty, ale z taką mała noga to tylko do Smyka mnie odsyłali:-(

reklama
u mnie w Gryfinie (gdzie to w ogóle jest? ;p) to widziałam chyba tylko jednego maclarena :D nie żebym na wsi mieszkała, może nie przyglądam się zbytnio wózkom, ale pewnie wiele więcej ich u nas nie ma :) widuję x-landery, chicco, baby design, coneco, a na tych wózkach dla noworodków to się teraz zupełnie nie znam, więc jeśli nie ma napisu to nie wiem co to jest :D jedynie widuję sporo Roanów ;]

Dziewczyny wielkimi krokami zbliża się dzień dziecka, myślałyście już o jakimś prezenciku dla malucha???
Ja znów 15 maja mam Zochy imieninki też przydałoby się jej coś kupić, ale zupełnie nie mam pojęcia co???

Dziewczyny wielkimi krokami zbliża się dzień dziecka, myślałyście już o jakimś prezenciku dla malucha???
Ja znów 15 maja mam Zochy imieninki też przydałoby się jej coś kupić, ale zupełnie nie mam pojęcia co???

No ja już kiedyś sobie o tym pomyślałam i to dobre pytanie bo też nie mam pomysłu :-(

edis komplecik dla małej extra :-D Jesli chodzi o sukienki to obie ładne choc bardziej podoba mi sie pierwsza :-D

Ostatnia edycja:
ivaz ja myślę o tym odkrywczym domku, albo taczkę mu kupię do zabawy na podwórku, ale chyba domek lepszy w tym momencie, bo mój szkrab dopiero się zaczyna takimi rzeczami interesować

te body co pokazywałam z Kubusiem Puchatkiem to doszły to nas akurat na imieniny Kubusia czyli 6 maja, ale w dzień dziecka jest Jakuba i już rok temu wszyscy przyjęli, że imieniny Kuba ma 1 czerwca, oprócz mnie ;p mogę mu więcej kupić i wykręcić się, że to na imieniny ;p a co do prezentu na dzień dziecka, to nie mam pojęcia, myślimy właśnie nad taczką albo taką wywrotką do piachu, albo jeszcze Arka Noego z tej firmy co odkrywczy domek... a może jeszcze coś innego :D musimy pomyśleć, bo kupić można wiele rzeczy, tylko chodzi o to żeby to nie leżało w kącie ;]

Iśku domek świetna sprawa, ja teraz Zośce go schowałam bo juz jej sie opatrzył, wyjmę za jakiś tydzień/dwa i znów bedzie szał na niego.
Edis komplecik dla Ani boski!!!, sukienki tez super, oglądałam inne akucje tego sprzedającego i nie zauważyłam tam rozmiarów, strasznie tanie te ubrania, ale niektóe naprawdę świetne, chyba sama coś wybiorę, najwyżej jak rozmiar nie bedzie pasował duzo nie mam do staracenia

My wczoraj kupiliśmy Gosi w tesco piaskownicę, o taką tylko niebieską
DUZA XXL PIASKOWNICA BASEN 2 X MAX MUSZELKA M10196 (1015688248) - Aukcje internetowe Allegro
można było kupować na sztuki (bo w tu w komplecie sa 2 muszle - jedna do przykrycia) my kupiliśmy 2, żeby ta przykrywka była, za 1 zapłaciliśmy 29.99 czyli za 2-59.98 nprawdę super się nam to opłaciło, bo dużo zaoszczędziliśmy (a na alegro jeszcze przesyłka dochodzi) :tak::tak::tak::tak: więc jestem super zadowolona z tego faktu.

Piaskownica juz stoi u mojej mamy, na razie w piwnicy ale docelowo oczywiście będzie w ogródku :tak::tak: do tego jeszcze komplet zabawek, żeby na stałe był u mamy - i prezent na dzień dziecka gotowy :tak::tak:

a jeszcze myślimy dziadkom zaproponować, żeby kupili małej basen do ogródka (oczywiście będzie u mojej mamy) - myślę, że na lato jak w sam raz.

reklama
edis zobacz ile ten gość z allegro ma negatywów i neutralnych i jeszcze 20zł za przesyłkę za jedną rzecz, a za każda kolejną rzecz 15zł, jak nie dostaniesz paczki np. z dwoma przedmiotami to lepiej Ci wyjdzie jak byś w sklepie kupiła jedną i miałabyś ja w szafie, a nie na poczcie w shanghaju ;p
przedmioty bardzo mi się podobają i mam ochotę sobie coś kupić, ale właśnie czekać dwa tygodnie i można się nie doczekać - mało przekonywujące :/

magdalenka bardzo fajny pomysł, u nas zestaw ogrodowy jest już kompletny i Kubula jest w niebo wzięty jak wpada do ogrodu :D

Ostatnia edycja:
Do góry