reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ivaz bardzo cenię twoje zdanie wiem ze lubisz poczytać co nieco o wózeczkach i się na nich znasz więc fajnie że mój wybór był jednak dobry:tak:
Eve dlaczego on????w moim małym miasteczku tym tu blisko jest jeden sklepik dziecięcy jest bardzo duży wybór wszystkiego ale że nie jest zbyt duży lokal to wózeczków niewiele,poszłam tam po czapeczkę do kompletu tego płaszczyka(mam juz rajstopki) i mąż mów zobacz taki jak my chcemy ja lecę patrze a to własnie buggstar patrzę na niego i myslę fajny w sumie podobny ale widze inne plusy większe siedzisko,większy kosz.....i przeceniony o 1000nok tylko były 3 kolory do wyboru ten co wam pokazałam(ja go mam),czarny i niebieski ale taki brzydki jakis wyblakły ochydny więc wzięłam ten ni to brąz ni to oliwka jakis dziwny ten kolor:-D:-D:-Dtutaj to i tak bardzo się wyróżnia bo oni najwięcej to czarnych mają :-D
Eve a ciuszki naprawdę super,nie tez spodobała się jedna aukcja wiedziałm ze tak będzie ale już cena 460 zł i pewnie pójdzie za wiele więcej o ta http://allegro.pl/item960190103_80_86_wystrzalowa_dziewczynka_wiosna_lato_80_szt.html :baffled:
Kitki dzięki za opinie o rajstopkach :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Eve doładnie to ten kolor ale na zdjęciach wygląda 1000 razy lepiej a tak naprawdę wygląda jakby wyblakł na słońcu :szok:zajmuje naprawdę niewiele miejsca myslę ze jak typowe parasolki co jest bardzo ważne a nigdzie nie napisane to kółeczka są na łóżyskach czyli jak mówi mój mąz niezniszczalne

Jak dla mnie ten kolor by uszedł w praniu, ale widziałam takie ładne czerwone buggstery w czarne kwiaty kiedyś :tak: Ten wózek z aukcji z Dolnego Ślaska ;-)

Dziewczyny-wpadam na sekundusie (maz wino otwiera bo sobie czasem "takie" wieczory robimy romantyczne;-)) i chce powiedziec ze porobilyscie REWELACYJNE zakupy!!!Doslownie niektore sztuki powalaja:tak:
Maniulka-z ta iloscia par spodni to az mezowi przeczytalam:-D:-D:-DStwierdzil ze jestes nawiedzona:-D:-D:-DOczywiscie w sensie pozytywnym bo kobieta to kobieta-lubi zakupy i juz:tak:
Ja dzis wracalam z kursu i zobaczylam taka mniej wiecej 2-latke (a jakie loczki sliczne miala szokkkk)
w takich czadowych wysokich trampkach na mlodziezowy styl Emo-no rewelacja.Przelecialam alle allegro i cos znalazlam co je przypominalo:
Słodkie trampki TRAMPECZKI 21 fiolet NOWOŚĆ (958943742) - Aukcje internetowe Allegro
sa rozne kolorki
Mozna je odwijac czego nie wiedzialam.Cos czuje ze zaczyna sie u nas mania butowa-sadzac po moich wlasnych butach (ich ilosci) to jest to calkiem mozliwe-mam mnostwo butow a i tak zawsze twierdze ze nie mam co zalozyc i lece kupowac nowe:-)Juz sie czaje na te trampki dla Julity,w miedzyczasie licytuja sie baleriny i czekam na biale sandalki z allegro.Galerie butow Julity sfotografuje hurtem jak przyjda wszystkie.
Ja sama wybieram sie z przyjaciolka na buty w tym tygodniu-poluje na fioletowe botki i baleriny z paskiem na kostce-zielone lub granatowe/indygo lub czerwone.Jak cos upoluje pochwale sie na mamie egoistce.A potem torbe w kolorze do butow jakie kupie:)

Aaaaa,i jeszcze cos0wazne dla mnie!!!
Tesciowa sadza moja mala doslownie na golym krzesle i...ja po pierwsze podziwiam Julite ze nie spada ale po drugie drze czy nie spadnie.Rozmawialam o tym z mezem i chcemy tesciowej kupic taka nakladke na zwykle krzeslo-uniwersalna.Ewelcia-ty kiedys mialam linki do tych nakladek,podalabys???Ja znalazlam tylko cos takiego-wie ktos cos o tym czy to sie sprawdza?:
PRZENOŚNE KRZESEŁKO DO KARMIENIA NO FISHER PRICE (962907649) - Aukcje internetowe Allegro

Bede wdzieczna za odpowiedzi w sprawie tej nakladki, do tesciow jedziemy z Juli jutrio i zalezy mi jak najszybciejn na czyms takim-juz na swieta!!!

uciekam,nic nie czytam,wybaczcie :***

PS,edytuje tego posta-dostalam maila od kumpeli z NK,chyba szukamy czegos takiego:

http://www.allegro.pl/item937755379_chicco_2010_krzeselko_do_karmienia_mr_party_super.html

takze juz znalazlam, nieaktualne dzieki:)

PPS.czy wy tez robicie tyle literowek ze edytujecie kazdego posta po 3 razy?;)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ivaz pomysł jest może i niezły, wizualnie nie podoba mi się w ogóle i zastanawiam się czy to tak dobrze jak dziecko siedzi z przodu, bo w razie jakiegoś zderzenia czy nawet głupiego psa, to dziecko jest narażone... nie wiem, u mnie to nawet nie miałabym gdzie takim jechać :-p a w formie wózka przypomina x-landera x-run, tyle że ma jeszcze większe koła, może jakbym zobaczyła ten wynalazek na żywo to bym się do niego przekonała, ale tak jak patrze to wydaje mi się olbrzymi i te koła :eek:

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki!! ale napisałyście się przez te dwa dni!!!

Wszystkie ubranka dla dziewczynek po prostu super!! szkoda że dla chłopców tak cięzko coś kupić fajnego.
Te czułenka mz różem są śliczne, nie mój rozmiar naszczeście, dobrze że nie tylko ja kupję nagminnie buty, mój m jak słyszy o nowych butach to zawału prawie dostaje :) i mówi żeby poszła sobie pogrzeać w szafie z butami i pozaglądała do pudełek :-);-)
Ten rowero - wózek to fajna sprawa tylko trzeba mieć gdzie jeździć takim, niestety brak ścieżek rowerowych, ale cena też nieciekawa.
Zamówiliśmy zooperka twista, przyjdźie jutro!! całe szczęście że tego buggstera wcześniej nie widziałam ;-)

Ten rowero wózek może ładny nie jest ale uważam że to super rozwiązanie, te normalne foteliki na rower nie są za wygodne,jezdziłam tak kilka razy z Julką jak była mała i zawsze sie bałam.Ale cena tego jest szokowa.
Dzisiaj byłam w H&M i są super spodnie lniane na dziewczynki,o takie *H&M* _ SPODNIE_ LNIANE __ PUMPY _ biel _ 86 (964652667) - Aukcje internetowe Allegro są po 29,90.Kupiłam 2 pary -białe i bezowe.Kupiłam też takie rybaczki za 39 zł H&M* SWIETNE RYBACZKI Z PASKIEM*roz 86 (957015519) - Aukcje internetowe Allegro i taki sweterek Wiosna H&M Różowy sweter krótki rękaw 86 (951219097) - Aukcje internetowe Allegro na żywo wygląda dużo lepiej,jest śliczny.

reklama
Do góry