I
ivaz
Gość
Magdalenka ja tylko wiem ze zooper cieszy się lepszą opinią niż espiro, ale najlepiej samemu sobie obejrzeć wózek, wsadzić dziecko, powozić po sklepie, a tak naprawdę i tak dopiero po jakimś czasie bedzie widać czy to dobry wybór czy nie. Wózek ma być nie tylko wygodny dla dziecka, ale również dla rodzica.
Ale fakt nie ma wózka idealnego dlatego mam dwa swietne wózki wg mnie to już prawie ideał;-)
A tak na marginesie to gdzie w Mińsku jest sklep z wózkami??
Własnie udało mi się wylicytowac takie balerinki trochę nie w moim kolorze, ale jakoś to przełknę, bo potrzebuję eleganckich bucików na świeta, cena względna butki nówki, dobrej firmy więc ok
Śliczne półbuciki UK 4 wkładka ok.13,5cm NOWE (947599767) - Aukcje internetowe Allegro
Ale fakt nie ma wózka idealnego dlatego mam dwa swietne wózki wg mnie to już prawie ideał;-)
A tak na marginesie to gdzie w Mińsku jest sklep z wózkami??
Własnie udało mi się wylicytowac takie balerinki trochę nie w moim kolorze, ale jakoś to przełknę, bo potrzebuję eleganckich bucików na świeta, cena względna butki nówki, dobrej firmy więc ok
Śliczne półbuciki UK 4 wkładka ok.13,5cm NOWE (947599767) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnio edytowane przez moderatora: