reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Zakupy,zakupy,zakupy:-D
Pocieszylyscie mnie z tymi guzikami od plaszczyka.
Troche nam przybylo-z lumpka tylko 1 czapka za 1,30 zl :sorry2: bo towar do bani-ale ta czapka super,jak nowa i idealnie pasuje do plaszczyka kolorem (zolta):tak:
Rowniez 2 czapeczki na lato z allegro (takie kapelusiki bardziej).
Oraz 2 pary bucikow-polbuty brazowe i sandalki biale.
Pochwale sie jak to wszystko przyjdzie-znajac moja poczte to za tydzien:confused:
Teraz przymierzam sie do cienkich wiosennych rajstopek z mikrofibry dla Juli.
A od tej babki co kupilam ten zestaw na lato z sukieneczkami za 17,80 dostalam az 8 gratisowych ciuszkow -wszystko markowe (early days,george,st bernard) i w b.dobrym stanie!Swietna sprzedajaca,widac robi czystki w garderobie.
To chyba tyle.

reklama
Sara fajny płaszczk a te guziczki to jak dla mnie nawet uroku dodają :-pmodelka cudna :-)
Eve fajne te piskownice mnie się wszystkie podobają :tak:
Magdalenka a jak u was z wózkiem??????a pamiętasz może wózeczek który mi się podobał mówiłas wtedy że w Pl sa podobne i później oglądałas je na żywo,i jak ci się on podobały.Zastanawiam sie nad nimi,jest ich kilka do wyboru tu w No ten co mi się podoba jest ciągle kolor zgniła zieleń lub czarny beeeee a ja czekam i czekam oglądałam już na stronkach zeby zamówić może ale tez nie maja innych w magazynach :baffled::baffled::baffled:

Maniulka oglądałam je na żywo, i fakt, mój pierwszy kontakt z nimi był negatywny, potem mi się spodobały. Widziałam na żywo kilka modeli które na 1 rzut oka wyglądają identycznie, ale trzeba uważać, bo sporo się różnią szczegółami. Największe szczegóły jakie mnie interesowały to czy materiał z budki dotykający siedziska (oparcia) jest zszyty czy nie (w niektórych modelach te 2 materiały nakładają się na siebie i jest dziura w razie wiatru to to niebyt fajne rozwiązanie a w niektórych wózkach to miejsce jest połączone suwaczkiem), w niektórych modelach ta sznurkowa regulacja oparcia chodzi fatalnie w niektórych bardzo sprawnie, większość tych wózków nie ma regulowanego podnóżka i głębokość tego miejsca na którym dziecko stawia stopy tez braliśmy pod uwagę (w niektórych jest bardzo głębokie w niektórych strasznie płytkie) zasadniczo we wszystkich wózkach budka skrzypi :baffled: różnie się je tez podbija, niektóre leciusieńko inne trochę ciężej, ale najłatwiej podbija się espiro magic myślę że to dlatego, że ma 1 rączkę a nie 2 rogi, bo wtedy nacisk inaczej się rozkłada (prawa fizyki ;-))
w espiro strasznie podoba mi sie waga (leciusieńki jak piórko) i malutki po złożeniu.

i już ustaliliśmy z Tomkiem, że po wypłacie kupujemy ALE namówiłam go i moją mamę też (jako kierowcę) i wiezie nas do Mińska Mazowieckiego w sobotę i będziemy oglądać zoopera waltza. Nie dam sobie spokoju dopóki nie obejrze tego wózka. :-D:-D:-D W rodzinie wszyscy się już ze mnie śmieją, ale co tam. Także, jesli zooper odpadnie (z różnych przyczyn) to bez wahania kupujemy espiro magic 4 zielony albo jagodowy :tak::tak::tak:

Maniulka a możesz mi linknąć te które oglądałaś u siebie w No

Ostatnia edycja:
też mi się podobał ten espiro a;e u nas odpadł już na początku, po pierwsze że przednie koła są węzej rozstawione niż tylne, co na nasze warunki miejskie odpada ( obecny nasz wózek tak ma i ba podjazach jest strasznie) a po drugie ten lilipuci kosz na zakupy, a ja muszę mieć duuuży :) żeby mi się wszystko zmieściło :) ale wszystko zależy od upodobań, każdy potrzebuje co innego :)

Oli mi różny rozstaw kół nie przeszkadza teraz tak mam i na podjazdach zawsze łapie się na tylnych kołach a przednie unoszę, dla mnie to żaden problem ten rozstaw kół
kosz na zakupy to tragedia, ale nie ma wózka idealnego - niestety :-D;-)

Magda19lenka mi ten zooper waltz dużo bardziej się podoba niż espiro.Wózki w stylu espiro nie bardzo mi się podobają.A waltz jest super.Ale to moje zdanie.

reklama
no to logiczne że każdemu się co innego podoba, :-)mi wizualnie bardziej się espiro podoba, ale uważam, że waltz jest praktyczniejszy ;-)

Do góry