reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

gosia - fajne ciuszki:tak:
magdalenka ja na pewno kupię od razu buty wiosenne, przydadzą się na krótkie wypady, a zanim on będzie całkiem śmigał to już na pewno będzie cieplej na dworze:tak:
wracając do czapek to mój mały od dawna sobie ściąga czapkę z głowy, jak jest wiązana to trochę się zmęczy chociaż, ale nawet jeśli nie rusza czapki to tak kręci głową że uchole i tak na wierzchu są:eek:

reklama
Gosia ubranka super!!

a co do zakładania czapki... ja znalazłam sposób na ubieranie Kacpra w ogóle przed wyjściem, po prostu siadam z nim na przeciwko lustra i mówię zobacz kto się tam tak ładnie ubiera i nie ma żadnego problemu nawet z zawiązaniem czapki pod szyja, bo uszy najważniejsze!! :)

A ja sie broniłam na razie przed zakupem rowerka dla Zosi, ale dzisiaj zadzwonił mój tata ze chce jej rowerek kupić i już, więc wolałam sama wybrać, bo ojciec się zupełnie na tym nie zna, kupiłby jej pewnie jakiegoś różowego bmx o wiele za dużego dla niej. Wbraliśmy ten co kiedyś Kitki wklejała ROWEREK TRÓJKOŁOWY ZE STEROWANIEM -NAJTANIEJ!! (924840611) - Aukcje internetowe Allegro kolor fioletowy.
Całe szczęście sprzedałam leżaczek, zaraz wystawię na allegro pchacza więc troche miejsca się zrobiło na nowe bambetle.

A co do czapki mała całe zeszłe wakacje przechodziła bez czapki, chyba ze byłą na słońcu to miała cienki kapelusik, albo jak wiał silny wiatr to zakładałam cieniutką czapeczkę, nie zkładałam jej też czapki jak była temperatura powyżej 15 stopni C, jakoś nie lubię jej przegrzewać, jak była noworodkiem też zadnych czapek nie zakładaliśmy jej w domu, ani po kąpieli, jak do tej pory miała dwa razy katar w tym jeden raz z 10 dni ją trzymał.

Może u nas pchacz nie znalazł uznania bo Zosia zaczęła dosyć szybko sama chodzić, miał 10 m-cy i 6 dni wtedy wstała i poszła i nie potrzebowała wspomagaczy, chociaż grającym panelem trochę sie pobawiła, ale teraz nawet do pchacza nie podchodzi, woli jeżdzik, a najlepiej lubi swóją spacerówkę pchać

Magdalenka - wielkie dzięki - 2 mi się spodobały... więc któryś wybiorę

co do czapeczek my mieszkamy w dosyć wietrznej okolicy i niestety czapa z uszkami jest konieczna
wiem jak to boli u malucha jak zawieje - starszy miał kłopoty z bębenkami zawsze jak miał katar to zapalenie uszu - straaaaaszne więc o uszka to ja bardzo dbam i zakrywam

co do pchacza my mamy FP który albo jest pchaczem, a po złożeniu pojazdem na kt dziecko siada i się odpycha - i raczej z 2 funkcji korzysta młody

reklama
Ucze sie do kolosa na sobote ale wpadlam na forumowe "zakupy" jako zakupoholiczka:-D

Ivaz,eve-wiecie co,dobry pomysl,chyba tez opchne pchacza to sie miejsce zrobi:tak:Jakos nawet o tym nie pomyslalam a wy mi pomysl podadalyscie.

Dzis m.lukal na graty w piwnicy do opchniecia (pisalam wam kiedys ze wejsc sie nie da)-znow sprzedawania na pol roku:szok::-DJakies meble,dywany,powiesci,kurde czego tam nie ma!Czesc rzeczy po poprzednim wlascicielu mieszkania jeszcze.

Ivaz-swietny ten rowerek,taki sam chyba zamowila Kitki i...on jest b.podobny do tego co mam ja i bedzi miala Eve-rama ta sama jedynie baldachim inny.

kaczuszka-co do tanich wozkow to zrobilam szybkie sortowanie-po cenie malutkiej i ilosci ofert kupna + dobre komentarze sprzedawcy-z takich zastepczych "zlobkowych" wozkow wyszlo mi to:
***SUPER LEKKI WÓZEK ZE ŚPIWORKIEM **** (930051630) - Aukcje internetowe Allegro Maja ladne kolorki,nie takie "szaraki":tak:
Za ta cene to sobie moga krasc,chociaz pewnie beda rozlapywac te lepsze:p Musze zapytac jak jest u mnie w zlobkach-obie wozkarnie widzialam a zlobki na domofony wiec nie sadze by kradli:)

W lumpku sie skiepscil nieco towar-przynajmniej dzis,nic nie wybralam-dacie wiare?ja ktora z pelnym workiem wychodze?;)))

Zmykam do ksiegowan,cos jeszcze mialam napisac ale mi umknelo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry