reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

justyna gratuluje zakupu wozka.
Heh swoja droga ja tez mysle o maclarenie ale m na razie nic nie wie,ale znajc jego pewnie sie nie zgodzi....moj Szym juz mniej jezdzi w wozku,woli rowerek,albo chce sam chodzic ....

U nas pchacz sie sprawdzil,nawet teraz Szym go czasami bierze i biega z nimale musze go schowac albo oddac komus....

Gosia zakupy super....

A ja szukam fotelika do samochodu....podoba mi sie ten Coneco Zenith...
CONECO ZENITH ,,OD RĘKI'' DOSTAWA W 48H (935586772) - Aukcje internetowe Allegro

juz dzis chcialam go kupic ale moj m mi tu gada ze moze pozniej cos innego bedzie...wkurza mnie czasami bo marudzi ze pozniej,pozniej...co to za roznica kiedy....jak i tak trzeba kupic !!!

reklama
Kaczuszka a moze ten Wózek Mamas and Papas BEAT BUGGY - Czarny - HIT! (942778340) - Aukcje internetowe Allegro u nas te wóżki są małe znane ale w Angli ich dużo jeździ a tu masz opinie z innego froum do tego wózka, dziewczyny są bardzo zadowolone z tego wózka, no kolor niestety czarny, ale jak to ma być wózek mało używany ://forum.gazeta.pl/forum/w,22462,91714166,,Mamas_Papas_BEAT_znacie_.html?v=2.
Ja osobiście uważam ze taniej porządnego wózka się nie da kupić, chyba wolałabym taki bo raczej ta firma dba o jakośc, niz jakiś chiński badziew za te same pieniądze, ale oczywiście to tylko moje zdanie
Ostatnio taki poszedł na allegro tylko ze używany za 66zł, to była okazja

edis, zaszalałaś. Ale ja chyba też powinnam pomyśleć o czymś kolorowym do ogródka :)

ivaz, u nas pchacz sprawdził się jak najbardziej ale od jakiś 2 tyg Ada rzadko z niego korzysta. Myślę, ze pora się go pozbyć, nie warto zostawiać tylko dla panelu, ma przecież inne zabawki działające na tej samej zasadzie.

Ostatnia edycja:
U nas pchacz też już nie używany do chodzenia ale do zabawy ten panel cały czas - to ulubiona zabawka młodego więc nie miałabym sumienia go sprzedać :)))

Dziewczyny może któraś ma chodzik do sprzedania (w bardzo dobrym stanie) siostra moja szuka....a nowego się nie opłaca na tydzień za tyle kasy.....

reklama
Do góry