reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

wiem ze na allegro sa...ale zawsze lepiej od znajomej osoby kupic..... a chodzik dobra rzecz oczywiscie sprawny i na tydzien a nie na miesiac....

reklama
maniulka na tydzien zeby zalapala pion zobaczyla jak fajnie...u mojego starszego sie sprawdzilo po tygodniu zabaw w chodziku zaczal chodzic przy mebelkach....wiadomo ze chodzik moze wady postawy spowodowac...ale nie musi wiec bezpiecznie przyjmuje tydzien :-) taka moja filozofia

Maniulka wybacz że tu ale tak spojrzałam teraz na zabkowy suwak Martynki i bardziej by się rymowało gdyby było "będę teraz gryzła wszystkich bo mam 9 ząbków ŚLISKICH" :-D:-D

hahahaha:-D:-D:-D:-D
aż mnie natchnęło, a więc maniulko:

"ostre zęby w buzi noszę
mamo cyca daj poproszę" :-)
albo
"już 9-ty kieł wybiłam
na cycusia zasłużyłam" :-D
albo
"9 zębów w buzi noszę
mamo nie uciekaj - proszę":-D:-D:-D

reklama
Do góry