I
ivaz
Gość
Podpisuję się pod słowami Oli.p buty najlepiej kupic jak dziecko już chodzi, a po domu najzdrowiej boso lub w skarpetkach z abs. Ja kupułam pierwsze buty jak Zośka zaczęła dosyć sprawnie chodzić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ogladalam go ale nie bralam,bo wiem ze dzieciaczki zamiast zalatwiac sie do niego to biora sline na palec i dotykaja spodu zeby muzyczka grala.super nocnik, widziałam go, podoba mi sie jeszcze nocnik FP taki ala prawdziwy NOCNIK MUZYCZNY FISHER-PRICE NIEBIESKI NAKŁADKA (928575157) - Aukcje internetowe Allegro
rewelacyjne....Dziewczyny jak wam się podobaję te bereciki na wczesną wiosnę do płaszczyka NOWOŚĆ! AŻUROWE BERECIKI NA WIOSNĘ - 7KOLORÓW (939302653) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłam wózek i.............. jestem zakochana. to był strzał w dziesiątkę, rozumiem Ivaz dlaczego tak chwalisz maclarena. na razie jestem zachwycona - kupiłam xlr
MACLAREN - TECHNO XLR - kolor COFFEE BROWN/POWDER PINK - 1szt. - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
kolor z różowym - nie wiem dlaczego ale mnie powalił - a Zuzka wygląda w nim świetnie. gorzej jak się okaże że następne dziecko to będzie syn ale trudno, i jestem ciekawa bo podobno do niego jest miękka gondola - ale nie wiem czy warto ją kupować czy postawić na kolejny wózek