reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
może delikatnie zapytaj, czy może oddać Tobie Twoje rzeczy - bo to rzeczywiście nie w porządku, żebyś musiała jeszcze raz wszystko kupować... szczególnie, żę jeśli miała dwoje dzieci, to na pewno kupowała trochę swoich rzeczy a nie bazowała tylko na tych od Ciebie

O wózkach chicco czytałam nie za dobre opinie.Ja upatrzyłam sobie emmaljunge model smart.Już się nie moge doczekać kiedy będe kupować wózek.A kiedy wy planujecie kupić wózek?

modroklejka kurcze te pieluszki flanelowe i tetrowe we wzorki super są na prawdę piękne :tak::-) chyba jak ja urodziłam synka to takich nie było albo ja takich nie widziałam ale teraz tez takie sobie sprawie.Piękne :-):-)

najśmieszniejsze jest to że ja zamówiłąm wczoraj te pieluszki na allegro za 3,18 zł za sztuke a moja mama kupiła dokładnie takie same w sklepie, ale płaciła za nie po 5,5,0 zł ! na szczescie ja kupiłam 7 a ona 3 wiec w sumie juz wiecej zamawiac nie musze. A obserwujac bratówke-ona zuzywa mase pieluszek, buciera buzke, kładzie na przewijak....

ja zapewne kupie jak poprzednio Bebe confort....bylam bardzo zadowolona...emaliungi sa bardzo wytrzymale ale i ciezkie jednoczesnie...przynajmniej takie mam skojarzenia sprzed 3 laty:)...teram moze sie pozmienialo....kupujecie nowy czy uzywany???

fajowe te pieluszki :-) ja miałam dwie flanelowe białe oraz jedną niebieską w takie duże zwierzaki typu słoń, lew, hipcio oraz 10 białych tetrowych i dwie w żółte duże słonie - trzeba będzie je odnaleźć ;-)

reklama
ja dzis doszłam do wniosku ze jesli nie bede robiła zakupów w czesciach to jak bede miałą kupic wszystko na raz to na bank o wielu rzeczach zapomne....moj plan zakupów jest w miare logiczny i generalnie składa sie z 4 czesci-rzeczy do pielegnacji i higieny - w tym apteczka, rzeczy do karmienia, rzeczy do spania, i rzeczy dla mnie...pod kazdym hasłem kryje sie masa drobiazgów, ale po kolei bede odchaczac kazda pozycje z kazdej kategorii...moze to smieszne, ale mam wrazenie ze jesli mam plan to o wszystkim bede pamietac....jak bedzie-wyjdzie w praniu!

Do góry