reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

na śnieg z takimi kołami nie da rady, jak będzie dużo śniegu to będę wyciągać duży wózek, bo jest terenowo wyczynowy w każdych warunkach sobie radzi :-D

reklama
ten Espiro też mi się całkiem fajny wydał dziś w sklepie, aż z ciekawości go sobie obejżałam (wersje z łamaną raczką). Ma całkiem spore (głębokie i szerokie) siedzenie, materiał ok, tylko koszyk mały i trudno do niego się dostać. Mnie denerwują płytkie siedzika, ostatnio np widziałam wersję spacerową bodajże Roana marity gdzie dzieckosiedziało na podnóżku. To tak jakby dziecko siedziało przed wózkiem. A niby taka fajoskie wózki... Nie wiem jak to z podnóżkiem regulowanym, bo espiro i inne tego typu nie mają. Nie wiem czy to w funkcjonowaniu aż takie uziążliwe. ivaz a slalom chyba też nie ma - prawda??

Eve skoro oglądałaś z łamana rączką espiro, to znaczy że to był stary model, w nowym z 2010 roku jest już regulowany podnóżek:tak::tak:
a ten kosz to taki liliputek :sorry::sorry:

magdalenka, ja byłam na zakupach "jedzeniowych" i zanim doszłam do marketu zobaczyłam ten wózek i tylko chwilkę go miałam w ręce. Poogladac wózek pojechałabym do do sklepu strikte "wózkowego" :-)
Ale ja ten z 2010 ma regulowany podnóżek to tym lepiej :-)

mam pytanie co do dobrych butów do chodzenia, bo mamy nowe oryginalne adidasa i nike, ale żadne z nich nie mają profilowanej wkładki, a to chyba źle (?), ale wkładkę podobno można dorobić. Chciałabym się dowiedzieć z jakiej firmy są dobre butki do chodzenia, takie żeby były profilowane i miały odpowiednią podeszwę itd. ?

my też mamy orginalne adidaski i zimowe buciki już nie pamietam jakiej firmy i też nie mają wkładki, gdzieś mi się obiło że dzieciom do 3 roku nie potrzeba takich wkladek, ale tego nie jestem pewna

reklama
Do góry