reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

maniulka - dobrze że piszesz, mnie ostatnio w ogóle irytują wszelkie niekapki bo mały jak z nich pije to się oblewa (z aventu), a tego LOVI na razie nie chce, wolałabym dać mu zwykły smoczek do picia napojów (taki jak do mleka) ale nie chcę żeby się uwsteczniał;-)

ja długo myślałam jaki kupić i kupiłam kubek niekapek Nuby, koszt ok 15 zł, nie cieknie, mała ładnie z niego pije. Dziewczyny polecały tu także Tommy Tippy .

reklama
pisze 1rekawiec sory za bledy

isku ja mam dosc walki z niekapkami dalam gosi pic z kubeczka i od razu zalapala !!!!!!!!!!!!! az bylam w szoku niekapek sie kurzy a my pijemy z kubka gosia zadko kiedy sie zaleje

my mamy niekapek TT i jest Ok. Na początku wydawało mi się że to się leje ale to Oliwier wypluwał picie:-D

Maniulka koniecznie reklamuj, w końcu jak tyle kasy kosztuje to kurde działać powinien:wściekła/y:

u nas na razie picie nadal tylko z cyca - kupiłam ostatnio niekapek lovi, ten z ustnikiem, Jula traktowała go jak gryzaczek - oto co z nim zrobiła przez 3 dni :szok:
zastanawiałam się nad takim kubeczkiem, jak maniulka ma, ale skoro nie działa, to chyba nie kupię
też już myślałam, żeby małą uczyć picia z normalnego kubka - bo wszelkie smoczki i ustniki traktowane są jak gryzaki, w ogóle to moje dziecko nie kuma, że trzeba zassać :sorry2:

no właśnie, aż boję się jej dać taki dla starszych dzieci z twardego plastiku, żeby sobie coś z ząbkami nie zrobiła...

Mój najbardziej lubi pić z tych ustników NUKa (włożone do aventu),
Zobacz załącznik 191696Zobacz załącznik 191697
ale niestety zalewa się strasznie, zawsze muszę podkładać śliniak albo tetrę:baffled:
A muszę napisać że wypróbowaliśmy pieluchy GAGA z tesco - któraś pisała o nich i najpierw się nam podobały bo miękkie, fajniejsze od DADA z Biedrony, ale okazało się że źle chłoną i większość pieluch małemu przeciekła! Na noc w ogóle się nie nadają a w dzień trzeba co chwila zmieniać inaczej mokre ubranie... dziś zmęczyliśmy ostatnią pieluchę i też mały się zalał :baffled: nie polecam!!!!:no:
Wolę sztywniejsze DADA:tak:

reklama
Gosia pije i z czarnej szklanej szklanki i z kubeczka z tworzywa sztucznego i z porcelanowego kubka ;-) jednym słowem ze wszystkiego. Naprawdę nawet nie sądziłam ,ze ona tak szybko załapie, dałam jej raz spróbować, chciałam zobaczyć jej reakcje po prostu jak sobie poradzi, a ona po prostu wypiła !!!!!! Od tamtej pory pijemy tylko z kubka.

Iśku a mi te tescowe gagi NIGDY nie przeciekły, używałam ich już kilka razy, dużo bardziej mi się podobają od biedronkowych i chętniej je kupuje i naprawdę nigdy nigdy nigdy mi nie przeciekły :szok::szok::szok::szok::szok: ileż Filipek musi siusiać że u niego pieluszka przecieka :-p:-p a może mu się siusiak przesuną, i zamiast w pieluchę to strumień moczu szedł na zewnątrz?

Do góry