reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ja tez ubieram zawsze w lepsze ubrankla poprostu a jak koszulka to w koszulke ale tylko na krotko bo maluchom niewygodnie w takich ubraniach "mały a stary" haha
jedynie moj przedszkolak domaga sie juz koszuli i krawacika....

Mata sliczna

reklama
Jasiek będzie miał na wigilii body białe z długim rekawem i na to koszula ciemnogranatowa w drobne, też granatowe paseczki. spodenki jakieś lepsiejsze wybiorę z tego co mam
a na pierwszy dzień świąt body białe z długim rekawem z kołnierzykiem i na to kamizelka granatowa

Tez mam kilka zestawow dla Julitki na Swieta:tak:Na sama wigilie biale body + bialelub czerwone rajstopki (jeszcze nie zdecydowalam),buciki (ktore zaraz sciagnie;-)),czerwona sukienka w biale grochy i taka sama opaska na glowke oraz bialy sweterek/bolerko.
Na pierwszy oraz drugi dzien swiat ma spodniczki-w 1 dzien szara plisowana a w drugi jak juz bedzie luzniej jeansowa,oraz do tego w 1 przypadku sweterek bialy Disneya a do 2 opcji ciensza bluzeczka i bolerko.Do tego troche ciuszkow zapasowych jakby sie szybko zabrudzila.Oczywiscie cale swieta jestesmy w rozjazdach,jedziemy do moich rodzicow i do tesciow-tam nocujemy z Juli wiec ciuszkow trzeba miec w zapasie:tak:

Aha,dolaczam lumpkowe zakupy-pizamka,liliowy bezrekawnik i zolty top indyjski na lato-calosc 6,80zl!:-D

Załączniki

• ciuszki.jpg
    ciuszki.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 37
My mamy mikołajowa sukienkę na rozmiar 9-12 m-cy więc super się w paczce trafiła:tak: Do tego białe rajstopki i pantofelki. Na głowę raczej nic, chyba, ze do zdjęcia czapka mikołaja :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny super zakupy :)

Ja mam jeden smok nie uzywany a drugi Szym mial w buzi ze 2 razy - nie umial go ssac.....te co wczesniej ssal to jeden mial z 2tyg a ten drugi wiecej.....teraz wogole nie uzywamy juz ponad 2 m:-)

Ivaz Twoja Zosia tez bedzie pieknie wygladac....
Ja uwazam ze nie ma co przesadzac ze strojami dla dzieci.oczywiscie maja prawo slicznie wygladac ........ ale tez bez przesady:rofl2:

co do rowerka to ja tez miałam zamiar kupić teraz na gwaizdkę, taki 4 w 1,(bujak, pchacz, jeżdzik a na końcu robie się z tego rowerek), ale wstrzymam się i kupię na roczek, bo to juz gabaryt a ja nie mam miejsca na duże zabawki i kupiłam Zosi to:

reklama
Dziewczyny mające pchacze..(mamy vtech z tym pianinkiem, Ewelcia chyba Ty masz taki.., Ivaz masz podobny)
Czy to normalne że jak Oliwier chce wstać i sie na nim oprzeć to on odjeżdża?
Kurcze myślałam ze to będzie takie zeby pchać to siła, a w zasadzie to samo jedzie :-(
Nie raz sie zdarza ze on chce si epodnieśc do niego a pchacz ucieka albo podniesie sie na kolana pchacz ucieka a on twarzą w podłoge:-(

Wydaje mi się ze u Sary (ona ma chicco) na tym filmiku(na jak rozwijaja is enasze maluszki) to Juli pcha ten pchacz i on tak stuka jakby jakies zębatki działały:tak: bynajmniej to tak wygląda jakby go naprawde z siłą pchała..

Do góry