reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Iśku sprzedałaś Bostona?? GRATULACJE !!! Oddaj go jej szybko bo się jeszcze dziewczyna rozmyśli :-D:-D a mogę zapytać za ile go opchnęłaś?? My na zimę zatrzymamy ten (zima dopiero się przecież zaczyna) a potem coś mniejszego lekkiego :tak:

Iśku gratulację udanej transakcji
Magdalenaka ja tez sobie nie wyobrażam zima jeżdzić malutką parasolką z małymi kołeczkami, jednak co czołg to czołg

Dziewczynki - dzięki ;-) odpisałam na wz co do ceny :-p za to mamy zaklepanego już tego x-landera :-) tak samo 3w1 - żeby na przyszłość dla drugiej dzidzi było :tak: cena naprawdę okazja bo facet mówi że wózek mało używany, zobaczymy! my w ogóle terenowy wózek potrzebujemy, żadnych parasolek - jak na razie ;-)

ja dziś troszke poszlałam ubraniowo dla J.:-D
chciałam coś kupić eleganckiego na wigilię i święta i udalo się :-) szukałam jakiejś koszuli i kamizelki, obeszłam mothercare, chicco, smyka i kompletnie NIC
dopiero w reserved kids znalazłam.
Kupiłam koszulę granatową w paseczki, granatową kamizelkę, 2 body z długim rękawem i z kołnierzykiem i bluzkę z długim rekawem z kolnierzykiem, jestem baaardzo zadowolona, no i w sumie tak dużo nie zapłaciłam

Ja mam dla Gosi brązową spódniczkę, białe rajstopki, białą kamizelkę z krótkim rękawkiem i muszę kupić bluzeczkę z długim pod spód ;-)

reklama
Edis,Myfa :-D:-D:-D

A ja nie wiem w co ubiore Szymka.....chcialam cos kupic swiatecznego ale juz pisalam ze na 6-9 to na styk a nawet przy male a na 9-12 za wielkie i po co mam kupic za duze i nie ubrac mu tego w swieta??
Ubiore go w to co mam,mam nowe bluzeczki i sweterki i ubiore go w to co mam.......

Do góry